Djokovic, FINALIST la Montreal după o victorie cu Monfils! Adversar SURPRIZĂ în finală

Marian Popovici   
in Sporturi
31/07/2016, 11:02
Djokovic, FINALIST la Montreal după o victorie cu Monfils! Adversar SURPRIZĂ în finală

Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului Masters de la Montreal. Sîrbul l-a învins în două seturi pe francezul Gael Monfils, 6-3, 6-2 şi se califică în a 14-a finală din ultimele 15 turnee disputate.

Monfils a pierdut al 12-lea meci la rînd în faţa liderului mondial, care va avea şansa duminică să îşi treacă în cont al 31-lea titlu de Masters Series din carieră.

În finală, Djokovic va evolua împotriva lui Key Nishikori. Niponul l-a învins în două seturi pe Stan Wawrinka, 7-6, 6-1. Elveţianul a condus în primul set cu 5-2 şi a avut 4 mingi de set, însă japonezul a întors soarta întîlnirii. Meciul va avea loc de la ora 23:00.

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×