Fotbal intern

Djokovic, răspuns amuzant înaintea jocului cu Universitatea Craiova! „Fanii trebuie să știe asta”

10.05.2019 | 16:41
Djokovic raspuns amuzant inaintea jocului cu Universitatea Craiova Fanii trebuie sa stie asta
Croatul Damian Djokovic a oferit un răspuns amuzant la conferința de presă susținută înaintea jocului cu Universitatea Craiova! Jucătorul CFR-ului a stârnit hohote de râs printre ziariștii prezenți în sală atunci când a fost pus să le transmită un mesaj fanilor care au luat cu asalt casele de bilete pentru jocul care ar putea să-i facă pe ardeleni campioni naționali. Ar fi pentru a cincea oară când CFR Cluj ar câștiga titlul în Liga 1 Betano.

Djokovic, răspuns amuzant înaintea jocului cu Universitatea Craiova!

Totul a plecat după ce fanii CFR-ului s-au îngrămădit pur și simplu la casele de bilete pentru a-și susține favoriții. Unul dintre reporteri l-a chestionat pe Damjan Djokovic și fotbalistul CFR-ului nu a ezitat. „În ciuda faptului că plouă afară, suporterii au venit de dimineață să își cumpere bilete. Ce mesaj ai pentru ei?”, a fost întrebat jucătorul clujenilor de către un reporter. „Că pot să își cumpere bilet și online, este posibil (râde)”, a răspuns Djokovic.

Ar putea fi ultimul joc al lui Djokovic în fața suporterilor din Cluj. Atacantul este dorit de rivalii de la FCSB. FANATIK a aflat că, în acest moment, primul nume pe lista de achiziții a lui Becali pentru această vară este chiar croatul. Din câte se pare, latifundiarul din Pipera a adunat deja date despre Djokovic și este decis să facă tot ce depinde de el pentru a-l transfera cât mai repede la echipă.

Djokovic, răspuns amuzant înaintea jocului cu Universitatea Craiova! Bucurie ceferista la golul lui Damjan Djokovic in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si CFR 1907 Cluj, contand pentru Liga 1 Betano si desfasurat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 25 septembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Bucurie ceferista la golul lui Damjan Djokovic in meciul de fotbal dintre Astra Giurgiu si CFR 1907 Cluj, contand pentru Liga 1 Betano si desfasurat pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, luni 25 septembrie 2017. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Pe ce sumă s-ar face transferul

De altfel, Becali a lăudat mai mereu spiritul de luptă al celor de la CFR Cluj în comparație cu cel afișat pe teren de către  jucătorii săi. „CFR are războinici în teren, are bărbați adevărați. De astfel de jucători am eu nevoie la Steaua”, a spus Becali în mai multe ocazii. Patronul roș albaștrilor e decis să facă o primă ofertă celor de la CFR Cluj pentru Damjan Djokovic după terminarea campionatului.

Astfel, din informațiile FANATIK, ar fi vorba despre 1 milion de euro pentru un jucător care, din vară, mai are un an de contract cu campioana en-titre. Rămâne de văzut dacă și croatul ar fi încântat să evolueze pentru o echipă care are șanse mari să termine pe locul 2 în Liga 1 Betano.

  • 6 goluri a marcat Damjan Djokovic pentru CFR Cluj