Sporturi

Djokovic și Federer au reacționat nervos la Australian Open. “În cazul femeilor e mai rău!” Pe Halep nu a deranjat-o

22.01.2019 | 20:07
Djokovic si Federer au reactionat nervos la Australian Open In cazul femeilor e mai rau Pe Halep nu a deranjato

Novak Djokovic, numărul 1 ATP, și Roger Federer (3 ATP) au avut o reacție nervoasă în momentul în care au vorbit despre noua politică a organizatorilor de la Australian Open care au decis ca tot ceea ce se întâmplă în zona vestiarelor să fie filmat.

Novak Djokovic susține că jucătorii și jucătoarele de tenis sunt deranjate de această măsură luată de organizatorii de la Australian Open și a dat un exemplu clar. Conform numărului 1 ATP, Fabio Fogini preferă să umble în prosop între dușuri și vestiar, iar acolo sunt camere de filmat.

De ce au reacționat nervos Djokovic și Federer

„Suntem conștienți de faptul că sunt camere peste tot acum. Suntem filmați pe culoarul spre vestiare, în sala de gimnastică, am văzut filmări chiar și din băi. Înțeleg ideea de a mediatiza evenimentul, dar mă deranjează unele lucruri. Sunt unii jucători, printre care și modelul nostru favorit, Fabio Fognini, care umblă doar în prosop între dușuri și vestiar. Acum sunt camere și acolo. Bănuiesc că în cazul femeilor este și mai rău. De multe ori se întorc doar în halat, sau cu un prosop pe ele, de la dușuri. Nu te poți duce cu toată geanta cu haine acolo. Sper din toată inima ca măcar atunci camerele să fie oprite. Mă simt de parcă am concura la Big Brother. Cred că nu avem ce face, trebuie să acceptăm asta”, a declarat Djokovic.

 

„Nu e ca și cum nu am fi fost filmați sau fotografiați și până acum. Diferența e că acum sunt peste tot. Este imposibil să găsești un loc în care să ai parte de puțină liniște”, a adăugat și Federer.

Simona Halep nu a avut probleme cu noua regulă impusă la Australian Open

Simona Halep a fost și ea filmată în timp ce se afla în zona vestiarelor, iar sportiva noastră a fost surprinsă efectuând diferite mișcări inedite pentru a se antrena înaintea meciurilor și chiar când a primit încurajări din partea mamei sale. Deși nu a mai avut parte de intimitate și a fost urmărită pas cu pas, Simona Halep nu a fost deranjată.