Nadal scrie ISTORIE. Tocmai ce a câştigat turneul cu numărul 50 pe zgură din carieră!

UPDATE. Rafael Nadal a obţinut titlu cu numărul 50 pe zgură în carieră, fiind singurul din istorie care a atins această bornă. Ibericul a ajuns la această performanţă după ce s-a impus în finala de la Monte Carlo, în faţa lui Albert Ramos, scor 6-1, 6-1.


Novak Djokovic a fost eliminat din turneul de la Monte Carlo în faza sferturilor de finală. Sârbul a pierdut în faţa lui David Goffin, scor 2-6, 6-3, 7-5. Sârbul a avut o evoluţie ezitantă toată săptămâna, obţinând victorii grele în decisiv atât cu Simon, cât şi cu Pablo Carreno-Busta.

Djokovic rămâne pe locul secund în clasamentul ATP, în urma lui Andy Murray. Britanicul a părăsit şi el competiţia din Monte Carlo foarte repede, fiind eliminat încă din optimi de Albert Ramos.

Rafael Nadal rămâne marele favorit al turneului monegasc. Murray, Djokovic şi Wawrinka sunt OUT, iar Roger Federer a decis să nu participe la această competiţei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Rafa Nadal are 9 titluri la turneul Masters Series de la Monte Carlo, ultimul fiind câştigat anul trecut.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Botoşani - Craiova
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091