Sporturi

Djokovic, Zverev, Dimitrov şi Thiem au făcut show la petrecerea privată de la Belgrad. Niciun fel de distanţare socială. Video

16.06.2020 | 13:59
Djokovic Zverev Dimitrov si Thiem au facut show la petrecerea privata de la Belgrad Niciun fel de distantare sociala Video
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, la Belgrad a avut loc  Adria Tour, primul turneu de tenis cu adevărat de urmărit după ce sportul alb a fost oprit de pandemia de coronavirus cu mai bine de trei luni în urmă.

La invitaţia liderului mondial au răspuns prezent la acest turneu care a avut totuşi titulatură de demonstrativ, nefigurând în calendarul ATP, câteva nume sonore, precum austriacul Dominic Thiem, adică finalistul învins de Nole la singurul Grand Slam al anului care s-a ţinut, la Melbourne, germanul Alexander Zverev şi bulgarul Grigor Dimitrov.

ADVERTISEMENT

A ieşit o competiţie superbă, cu nu mai puţin de 4000 de oameni în tribune care au creat o atmosferă pe măsură. Djokovic nu a reuşit calificarea în finală, dar a lăsat tristeţea la o parte, deşi a fost serios afectat, la petrecerea privată care a avut loc la finalul competiţiei la Belgrad.

Djokovic şi invitaţii săi, Zverev, Thiem şi Dimitrov, inima showului de la Belgrad

Cei patru magnifici, lor adăugându-li-se alţi doi jucători sârbi, Duşan Lajovic şi Filip Krajinovic (ultimul e cel care i-a negat lui Djokovic accesul în finală, reuşind surpriza), au făcut un adevărat show în club, aprinzând atmosfera şi aruncând la coş toate regulile de distanţiere socială impuse de OMS şi pe care ITF vrea să le implementeze peste tot unde se va juca tenis.

ADVERTISEMENT

Nole şi ceilalţi jucători au fost extrem de exuberanţi, ba la un moment dat au renunţat şi la tricouri şi au rămas să danseze şi să să exteriorizeze la bustul gol, creînd o adevărată istierie în sală.

Nimeni nu a purtat mască, nu s-a respectat nici o regulă de distanţare socială

Nimeni dintre cei prezenţi nu a purtat mască şi nu a existat distanţare socială, lumea trăind ca înainte de pandemie cu multă bucurie şi deplină libertate de mişcare.

ADVERTISEMENT

Reacţiile pe reţelele de socializare au fost, evident, împărţite. Cei mai mulţi i-au aplaudat pe Djokovic şi ceilalţi jucători pentru naturaleţea comportamentului lor, dar au existat şi dintre cei care au criticat lipsa de responsabilitate a celor prezenţi şi în primul rând a jucătorilor, care au dat un exemplu nociv pentru cei prezenţi.

Djokovic, suspect de coronavirus

Poziţia lui Novak Djokovic devine acum şi mai dificilă, după ce s-a aflat că ar fi intrat în contact cu un baschetbalist infectat cu coronavirus, ceea ce face şi din liderul mondial ATP un posibil vector al virusului.

ADVERTISEMENT

Sârbul va trebui să efectueze o serie de teste, pentru a şti dacă s-a infectat sau nu, iar dacă răspunsul va fi pozitiv va trebui să intre urgent în autoizolare şi să efectueze teste periodice.

ADVERTISEMENT