Carousel hot news

FOTO ŞOC! Burleanu i-a făcut PLÎNGERE PENALĂ lui Gino Iorgulescu la DNA!

UPDATE Ora 15:20 / Contactat de FANATIK.RO, Gino Iorgulescu nu a dorit să comenteze decizia preşedintelui FRF de a-i face o plăngere penală la DNA!...
Autor: Daniel Vlad | 21.07.2014 | 15:26

UPDATE Ora 15:20 / Contactat de FANATIK.RO, Gino Iorgulescu nu a dorit să comenteze decizia preşedintelui FRF de a-i face o plăngere penală la DNA!

clipboard01

DNA / Răzvan Burleanu este decis să meargă pînă la capăt în legătură cu situaţia lui Mircea Sandu. Astfel, după ce i-a anulat renta viageră fostului şef de la FRF, noul număr unu din fotbalul românesc i-a făcut o plîngere penală lui “Naşu” pentru modul în care i-a convins pe membrii Adunării Generale să îi acorde acele facilităţi, dar şi tuturor celor care au dus la îndeplinire semnarea contractului!

Burleanu le cere procurorilor DNA să facă cercetări faţă de orice altă persoană care a creat prejudicii FRF în contractuil legat de renta viageră a lui Mircea Sandu. Plângerea împotriva lui Mircea Sandu a fost făcută pentru acuzaţii de înşelăciune, abuz în serviciu şi conflict de interese. Competenţa DNA a fost atrasă prin faptul că valoarea contractului încheiat de Mircea Sandu cu FRF este de minimum 1,5 milioane de euro, precizează sursa zilei.ro.

Mircea-Sandu-draga-Gica-nu-am-fost-soferul-lui-Burleanu

 

Mai mult, avocaţii lui Răzvan Burleanu s-au “plîns” DNA că mandatul dat de Comitetul Executiv lui Gino Iorgulescu pentru a încheia contractul de rentă viageră cu Mircea Sandu este ilegal, întrucât, potrivit Statutului FRF, doar preşedintele poate delega atribuţiile de reprezentare a FRF.

document_plangere_dna_500x383_81592600

 

P: Pariaza cu cei mai buni! BONUS de 150 RON la înregistrare!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!