DNA, la sediul FRF! De ce au descins procurorii! Reacţia lui Lupescu

Carmen Badulescu    Luana Marinescu    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
14/03/2018, 14:02
DNA, la sediul FRF! De ce au descins procurorii! Reacţia lui Lupescu

UPDATE, ora 18:00. DNA a descins la sediul FRF pentru a ridica mai multe documente, iar Ionuţ Lupescu spune că nu are motive să-i fie teamă: ”De ce nu a spus acest lucru acum 4 ani de zile? Campanie murdară dintr-o parte. Trebuie să ne vedem de treabă. Să terminăm odată cu atacurile astea murdare care vin de la oameni care, din păcate, nu au treabă cu fotbalul […] Eu n-am fraudat şi n-am furat. Am înţeles că este un control DNA acolo, e foarte bine, sper să se controleze de când s-a înfiinţat Federatia până anul acesta, 2018, şi să-şi facă treaba.

Aţi văzut că, între noi, lumea din fotbal, exista respect şi e singurul lucru pe care l-am cerut de la oamenii din afară e… să respecte. Îţi place, nu-ţi place, ei au făcut istoria acestui fotbal, de la generaţia tatălui meu şi mai devreme… acum nu ştiu dacă ştie el cine au fost Petschovschi şi Dan Apolzan, dar e important să se respecte valorile, altfel nu poţi avea viitor”, a spus Lupescu pentru Telekomsport.


UPDATE, ora 16:52. Descinderea DNA la sediul FRF nu are legătură cu ultimele dezvăluiri ale lui Burleanu, ci cu o plăngere penală făcută la sfârşitul anului 2017 de Napoleon Tudor Spartacus Iacov, preşedintele clubului de fotbal feminin Progresul Bucureşti, care activează în liga a 2-a, anunţă gsp.ro.

Tudor Iacov este fratele lui Costi Iacov, fostul candidat la preşedinţia FRF în 2010. El acuză ilegalitatea comitetului executiv, zecile de decizii luate de acesta, contractul lui Daum, centrele de excelenţă.


UPDATE. Oficialii FRF au reacţionat după descinderea DNA la sediul de la Casa Fotbalului. “Federaţia Română de Fotbal a pus la dispoziţie, ca de fiecare dată, toate informaţiile şi documentele solicitate de autorităţile abilitate ale statului. Fiind vorba de o anchetă în curs, nu putem oferi mai multe detalii”, a fost reacţia pentru Gsp.ro.


Procurorii DNA au descins în această după-amiază la sediul Federaţiei Române de Fotbal! Din informaţiile oferite de o televiziune de sport, aceştia s-ar fi sesizat în urma dezvăluirilor făcute de Răzvan Burleanu referitor la problemele financiare din mandatul lui Mircea Sandu în fruntea forului de la Casa Fotbalului.

Burleanu a făcut pe pagina sa de facebook o serie de dezvăluiri referitor la nereguli financiare care ar fi fost puse în practică de Sandu şi de Lupescu în perioada 2008-2010.

Burleanu a acuzat faptul că se luau comisioane importante

Burleanu acuză faptul că Lupescu şi Sandu ar fi luat comisioane importante din afacerile pe care FRF le-ar fi făcut cu diverse firme la care acţionari erau fostul preşedinte al Federaţiei şi fostul director general.

Ştirea MOMENTULUI

Bogdan Planic nu vrea să plece de la FCSB: “Mă concentrez 100% pe dubla cu Rapid Viena”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×