Carousel hot news

“Dnipro e favorită! Ţin cu Pandurii de săptămîna viitoare”

Fundaşul stînga Alexandru Vlad va fi adversarul fostei sale echipe, Pandurii Tîrgu-Jiu, joi, în prima etapă din Grupa E a Ligii Europa. Alexandru Vlad s-a transferat în această vară la Dnipro...
Autor: Roxana Brănişteanu | 17.09.2013 | 13:42

Fundaşul stînga Alexandru Vlad va fi adversarul fostei sale echipe, Pandurii Tîrgu-Jiu, joi, în prima etapă din Grupa E a Ligii Europa. Alexandru Vlad s-a transferat în această vară la Dnipro în schimbul sumei de 800.000 de euro.

Noul jucător al lui Dnipro consideră că ucrainenii sînt favoriţi la calificare. “Va fi un meci echilibrat, dar Pandurii e o echipă foarte bună. Şi cei de la Dnipro să ştiţi că iau meciul foarte în serios, au fost puşi deja în gardă după episoadele Tel Aviv şi Braga. Deci va fi un meci deschis, echilibrat. Probabil că după meciul de joia viitoare o să fiu din nou suporterul echipei din Tîrgu Jiu, cel puţin pînă la disputa din Ucraina. Varianta ideală ar fi să trecem amîndouă mai departe. Dar o să fie foarte greu. Mai ales că nu prea au experienţă. Şi, în plus, sînt echipe bune în grupă, Fiorentina, noi şi Pacos. La prima vedere, la calificare s-ar bate italienii şi cu noi, dar totul e posibil, Pandurii a mai făcut surprize pînă acum”, a declarat Al. Vlad la sportingorj.ro.

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!