Carousel hot news

Dnipro are un karatist în lot, care cîştiga 300 de dolari lunar!

Pandurii are de ce să se teamă de Dnipro. Echipa antrenată de Juande Ramos e pe locul doi în Ucraina, după rezultate extraordinare cu Şahtior (3-1) şi 1-1, la Kiev, cu Dinamo....
Autor: Cătălin Gheorghiu | 19.09.2013 | 14:19
Dnipro are un karatist în lot, care cîştiga 300 de dolari lunar!

Pandurii are de ce să se teamă de Dnipro. Echipa antrenată de Juande Ramos e pe locul doi în Ucraina, după rezultate extraordinare cu Şahtior (3-1) şi 1-1, la Kiev, cu Dinamo.

Dnipro este net superioară din punct de vedere a valorii jucătorilor. Întreg lotul este evaluat la 87 de milioane de euro conform transfermarkt.de, în timp ce gorjenii valorează 18 milioane de euro. Doar extrema stîngă Evgen Konoplyanka, 23 de ani, este evaluat la 15 milioane de euro, fiind cel mai valoros fotbalist al ucrainenilor.

Konoplyanka este un produs sută la sută al lui Dnipro, el începînd fotbalul la 7 ani, însă în paralel a făcut şi karate. Din această cauză, Evgen este poreclit de presa din Ucraina ”Karate Kid”.

Primul contract cu Dnipro l-a semnat la 17 ani, el primind un salariu de doar 300 de dolari lunar! Un an mai tîrziu a explodat, salariul a început să crească treptat, treptat, iar acum a ajuns să cîştige 800.000 de euro pe an.

La Dnipro are 22 de goluri în 118 meciuri, iar pentru echipa naţională a Ucrainei a strîns 31 de meciuri şi 8 goluri. În vară, Dinamo Kiev a încercat să-l achiziţioneze, însă Juande Ramos s-a opus, iar clubul nu a acceptat oferta de 15 milioane de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!