Life

Doamna Geta, cu ochii în lacrimi. Ce a supărat-o pe mama lui Culiță Sterp

Doamna Geta, mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp, este tristă. Femeia nu s-a mai putut abține și a izbucnit în plâns, descărcându-se în fața fiului mai mic.
11.01.2022 | 18:15
Doamna Geta cu ochii in lacrimi Ce a suparato pe mama lui Culita Sterp
Doamna Geta a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit mama lui Culiță Sterp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama cântărețului de muzică de petrecere a fost surprinsă cu ochii în lacrimi chiar de Iancu, care a încercat să afle care este sursa supărării. După multe lacrimi scurse pe obraz a și aflat.

Doamna Geta nu a putut rămâne indiferentă la faptul că tot mai mulți români pleacă în străinătate, la muncă, mai ales după perioada sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

În acest sens mama lui Culiță Sterp a venit și cu un exemplu concret, precizând că a aflat de o femeie însărcinată pentru a doua oară care-și va vedea soțul abia la vară, în luna august.

Doamna Geta a izbucnit în lacrimi. Ce a pățit mama lui Culiță Sterp

Am plâns, acum să îți spun de ce. Stai să-ți spun, uită-te. Pleacă românii iară dincolo, s-au terminat concediile.

ADVERTISEMENT

Și uite ce frumos zice cineva: «Chiar azi a plecat soțul meu în Germania. De la ora trei plâng încontinuu. Până în august nu-l mai văd. Și vine și al doilea bebe».

Vezi, dragul mamei, bieții oameni, i-au despărțit. M-am supărat rău, m-am întristat când am văzut că oamenii suferă rău”, a spus doamna Geta într-un vlog postat de Iancu Sterp pe Youtube.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, mulți români de-ai noștri sunt plecați prin străinătate. Din fericire, noi ne petrecem timpul la noi în țară, dar alții sunt nevoiți să plece”, a completat Iancu Sterp.

Doamna Geta, rugăminte sinceră pentru copiii săi

În aceeași filmare de pe canalul de Youtube doamna Geta a mărturisit că nu le-a cerut copiilor să o ducă în vacanțe, doar că de această dată are o mare rugăminte pentru ei.

ADVERTISEMENT

Femeia a subliniat faptul că nu se consideră o persoană foarte evlavioasă, dar crede în Dumnezeu, de aceea vrea să ajungă la părintele Calistrat.

„Eu în viața mea niciodată n-am zis să mă duceți în vacanță sau undeva, dar eu îl iubesc mult pe părintele Calistrat.

Eu nu le am așa cu preoții, dar îl iubesc mult și aș vrea să ajung până la el. Îmi promiteți că mă duceți anul ăsta?”, a mai spus mama lui Culiță și a lui Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT