Life

Doamna Geta, mama fraților Sterp, dezvăluiri despre fostul soț: “Trebuia să fie de la început prezent”

Doamna Geta, mama fraților Sterp, a făcut dezvăluiri despre fostul ei soț. Bărbatul a fost prezent la botezul lui Milan, fiul lui Culiță Sterp și al Danielei Iliescu.
12.03.2022 | 14:49
Doamna Geta mama fratilor Sterp dezvaluiri despre fostul sot Trebuia sa fie de la inceput prezent
ADVERTISEMENT

Doamna Geta, mama fraților Sterp, a vorbit despre greutățile prin care a trecut de-a lungul timpului, dar și despre fostul soț. Femeia a muncit foarte mult și i-a crescut singură pe cei patru copii, Culiță, Ileana, Iancu și Geta.

Doamna Geta, mama fraților Sterp, dezvăluiri despre fostul soț

În cadrul emisiunii online prezentate de Cornelia Ionescu, doamna Geta a făcut dezvăluiri mai puțin cunoscute despre viața ei.

ADVERTISEMENT

Mama fraților Sterp nu a avut o viață ușoară și a crescut singură patru copii. Cu toate acestea, este o femeie puternică, mereu cu zâmbetul pe buze, care își iubește foarte mult familia.

La botezul fiului lui Culiță Sterp a fost prezent și fostul soț al doamnei Geta. Bărbatul are o altă parteneră de viață, însă aceasta nu l-a însoțit la marele eveniment din viața nepotului său.

ADVERTISEMENT

Mama Geta, așa cum este cunoscută în mediul online, a mai spus că nu ar fi fost deranjată dacă fotul soț și-ar fi adus actuala parteneră.

“Tatăl biologic stă și el cu o femeie de-o seamă cu el. N-a avut curajul să o aducă la botez, dar putea să o aducă, că eu nu mă supăr, nu sunt supărăcioasă.

ADVERTISEMENT

Trebuia să fie de la început prezent și să nu plece deloc, el e mai supărăcios, ce să faci. Bine că nu sunt eu, că dacă eram amândoi, să fi văzut.”, a dezvăluit mama fraților Sterp în cadrul emisiunii “Online Story”.

Doamna Geta nu este adepta cadourilor

De Ziua Femeii, doamna Geta a petrecut alături de fiicele ei și de Culiță Sterp. Aceasta a spus că nu este genul de persoană care să facă sau să primească cadouri, și asta pentru că toată munca pe care o depune zilnic reprezintă un cadou pentru ea.

ADVERTISEMENT

“Eu nu prea sunt omul care să facă cadouri și nici nu prea aștept la rândul meu. Eu vreau să ofer cadou în fiecare zi, ți-am făcut de mâncare, am făcut curat, am făcut bani la piață, deci eu vreau să ofer în fiecare zi munca mea, asta e cadoul meu.

Eu nu prea am fost în viața mea nici să-mi cumpăr mie și atunci nu neapărat că sunt cu ocazie specială, mi-a plăcut în fiecare zi să mă fac pe mine cadou prin felul de a fi, să muncesc, să zâmbesc, să le dau lor o stare bună la copii…și să ajungă cadoul unde trebuie.”, a mai spus mama Geta.

ADVERTISEMENT
Tags: