Cele mai citite

Doar 3 nume pe buletinele de vot la alegerile FRF din 18 aprilie!

Cinci pretendenţi şi-au depus dosarele de candidatură, dar numai trei dintre ei vor fi prezenţi pe buletinele de vot la alegerile FRF.
04.04.2018 | 15:38
Doar 3 nume pe buletinele de vot la alegerile FRF din 18 aprilie!
ADVERTISEMENT

Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan şi-au depus dosare de candidatură în termenul statutar, care a expirat astăzi, 4 aprilie, la alegerile pentru preşedinţia Federaţiei Române de Fotbal, programate la 18 aprilie, la Casa Fotbalului. Cu toate acestea, surse din cadrul FRF au declarat, marţi, pentru Agerpres, că dintre cei cinci candidaţi doar trei se vor afla pe buletinele de vot: Burleanu, Lupescu şi Puşcaş. 

“Ceilalţi doi, Răducanu şi Drăgan nu îndeplinesc condiţiile pentru a candida. Răducanu nu are la dosar nicio adeziune din partea unui membru afiliat. Iar Ilie Drăgan a venit cu cinci, dar propunerile sunt de la cluburi care fie susţin alţi candidaţi, fie nu sunt membri afiliaţi, adică sunt structuri sportive din Liga a IV-a. În aceste condiţii e foarte puţin probabil că vor fi validate candidaturile lor”, au afirmat sursele citate.

ADVERTISEMENT

Comisia va decide cine va candida la alegerile FRF

Una dintre principalele condiţii ale candidaţilor la alegerile FRF este să prezinte la dosar o propunere din partea unui membru afiliat. Dosarele depuse de Răzvan Burleanu, Ionuţ Lupescu, Marcel Puşcaş, Sorin Răducanu şi Ilie Drăgan vor fi analizate de o comisie juridică a Federaţiei Române de Fotbal, membrii acesteia urmând să valideze sau nu candidaturile pentru alegeri.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri