Sport

Doar cu VAR vedea aşa penalty! Fault pe linia careului în Real Madrid – Galatasaray

06.11.2019 | 22:39
Doar cu VAR vedea asa penalty Fault pe linia careului in Real Madrid  Galatasaray
Faza penalty-ului de la Real - Galatasaray. Sursă foto: twitter
ADVERTISEMENT

Un moment în care VAR-ul și-a arătat folosința a avut loc în minutul 13 al duelului dintre Real Madrid și Galatasaray, moment în care Steven Nzonzi a primit cartonașul galben pentru un fault asupra Toni Kroos, iar arbitrul a dictat penalty. Inițial, „centralul” nu a dat lovitură de la 11 metri, însă după ce a consultat sistemul VAR a văzut că faultul a avut loc pe linia careului.

Penalty-ul primit de Real Madrid cu ajutorul VAR-ului

Real Madrid a primit un penalty pe care Sergio Ramos l-a transformat în mare stil și a dus scorul la 3-0, după ce arbitrul a verificat sistemul VAR, care a arătat că faultul lui Steven Nzonzi asupra lui Toni Kroos a fost chiar pe linia careului.

ADVERTISEMENT

Începutul primei reprize a fost de senzație pentru formația lui Zinedine Zidane, atunci când Rodrygo, puștiul de doar 18 ani al lui Real, a marcat de două ori în două minute (4 și 6) și a devenit cel mai tânăr brazilian din istorie care înscrie în UEFA Champions League.

De cealaltă parte, Galatasaray se află într-o situație foarte slabă în grupele Champions League. Trupa lui Fatih Terim este singura echiopă din competiție care nu a înscris niciun gol în 4 meciuri, însă au un punct obținut în urma unui rezultat de egalitate cu Club Brugge în prima etapă a Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT
  • 4 este locul pe care Galatasaray îl ocupă în grupa A din Champions League