Fotbal intern

Video viral. Ultima ispravă a fanilor dinamovişti

Fanii dinamovişti şi-au dat din nou în petec. Ultimul tronson de autostradă construit în România a afişat mesajul „Doar Dinamo Bucureşti”.
16.01.2018 | 11:12
Video viral Ultima isprava a fanilor dinamovisti

Lotul trei al autostrăzii Sebeş-Turda este primul care va fi deschis în acest an de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere. Cu această ocazie, se fac probe la indicatoarele de orientare de pe A10.  A fost o nouă ocazie pentru fanii dinamovişti să îşi arate inventivitatea. Astfel, pe unul dintre aceste indicatoare a apărut sloganul preferat al fanilor „Câinilor Roşii” care a devenit deja celebru: „Doar Dinamo Bucureşti”. FIlmuleţul a fost postat pe reţelele de socializare de către fanii dinamovişti şi a devenit deja viral.

„Doar Dinamo Bucureşti” este sloganul cu care ultraşii dinamovişti şi-au umilit rivalii de la FCSB în vara lui 2016, atunci când au complotat o coregrafie uriaşă la meciul FCSB – Manchester City, încheiat cu victoria elevilor lui Pep Guardiola, scor 0-5. Atunci fanii lui Dinamo au reuşit să coordoneze toată tribuna stelistă şi au manipulat-o astfel încât să participe la coregrafia pusă la cale de „Câini”. Vestele au fost atunci  vestele “plantate” de fanii lui Dinamo printre stelişti în săculeţi de culoare neagră, astfel încât culorile rivalei tradiţionale să nu fie identificate în timp util.

A10 se deschide în aprilie 

Autostrada 10 Sebeş-Turda va trebuie să facă legătura dintre A1 şi A3. Lucrările la cei 70 de kilometri au început la sfârşitul anului 2013. Lotul 3, care va fi dat în folosinţă începând cu luna aprilie 2018 începe din Aiud şi se termină în localitatea Decea şi are o lungime de doar 17 km. A costat însă peste 420 de milioane de lei, adică aproape 95 de milioane de euro, potrivit site-ului 130km.ro care urmăreşte situaţia infrastructurii din România. 

Între timp, Dinamo Bucureşti a ajuns aseară în cantonamentul din Cipru, la Limassol. Elevii lui Vasile Miriuţă vor avea de disputat trei partide de verificare. Astfel, potrivit site-ului oficial al clubului, Dinamo va juca pe 18 ianuarie cu ciprioţii de la Aris Limassol, pe 22 aprilie cu Austria Viena, în timp ce pe 24 ianuarie vor întâlni echipa poloneză Termalica BB. În Liga I Betano Dinamo va juca duminică, 4 februarie, pe teren propriu în compania celor de la CSU Craiova. 

Tags: