“Doar Dinamo Bucureşti!”. Moţi ştia ce pregăteşte PCH?

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
19/08/2016, 00:00
“Doar Dinamo Bucureşti!”. Moţi ştia ce pregăteşte PCH?

Cosmin Moţi, jucătorul celor de la Ludogorets, a vorbit despre partida tur, de marţi, dintre Steaua-Manchester City, scor 0-5. Fostul fundaş al “cîinilor” laudă farsa PCH-ului, lăsînd oarecum de înţeles că ar fi ştiut de planul “diabolic” al ultraşilor dinamovişti.

“Asta e valoarea dintre fotbalul românesc şi cel din străinătate, nu ştiu de ce toată lumea se miră. E bine pentru Steaua că sînt calificaţi în Europa League. Coregrafia celor de la Dinamo, din timpul meciului, mi-a plăcut. Mă gîndeam că vor face asta pentru că sînt foarte buni şi foarte inteligenţi cei de la Dinamo”, a spus Moţi.

Totodată, jucătorul a spus că derby-ul de sîmbătă dintre Steaua-Dinamo o să fie unul frumos pentru suporterii care vor fi prezenţi în tribună: “O să fie un meci echilibrat, un derby frumos, Dinamo joacă foarte bine, am văzut cîteva meciuri de la începutul campionatului”.

Ştirea MOMENTULUI

Harlem Gnohere a devenit netransferabil. Becali cere o sumă imensă

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×