“Doar Guardiola mai salvează Spania!” Cine este starul care crede acest lucru

Sorin Dumitrescu   
in CM 2018
13/06/2018, 15:00
“Doar Guardiola  mai salvează Spania!” Cine este starul care crede acest lucru GALERIE FOTO
Doar Guardiola mai poate salva Spania. E opinia lui Lineker

“Doar Guardiola mai salvează Spania!” Decizia federaţiei iberice de a-l demite pe Julen Lopetegui din funcţia de selecţioner cu câteva zeci de ore înainte de debutul la Mondial şochează lumea fotbalului.

Spania va avea un start foarte dificil, urmând a se confrunta cu vecina de Peninsulă, Portugalia lui Cristiano Ronaldo şi deja în lotul lusitan există o stare de optimism mult mai mare decât a fost până acum, la auzul acestei veşti.

Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!

Lineker este cel care crede că numai sosirea lui Guardiola mai salvează Spania

Un alt fost mare internaţional, englezul Gary Lineker, este şi el uluit de ceea ce se întâmplă în aceste momente în cantonamentul Furiei Roja şi crede că numai o sosire miraculoasă pentru perioada Mondialului ar mai putea salva Spania de la un dezastru.

Preşedintele Federaţiei spaniole, Luis Rubiales, nu a fost înduplecat să continue cu Lopetegui nici la insistenţele căpitanilor din lot, în special a lui Sergio Ramos. Situaţia este extrem de tensionată şi presa se teme de urmări dintre cele mai rele în meciurile care vor urma. Spania era considerată printre favorite la Mondial.

Doar Guardiola mai poate salva Spania. Jucătorii din lotul Spaniei au încercat să-l salveze pe Lopetegui, dar a fost în zadar
Doar Guardiola mai poate salva Spania. Jucătorii din lotul Spaniei au încercat să-l salveze pe Lopetegui
Îți place NOUL FANATIK.RO? Citește AICI ȘTIREA MOMENTULUI din sport!
Închide ×