Fotbal international

Doar în America de Sud vezi aşa ceva! Estudiantes şi-a inaugurat stadionul cu o hologramă a unui leu în flăcări! Video

12.11.2019 | 09:25
Doar in America de Sud vezi asa ceva Estudiantes sia inaugurat stadionul cu o holograma a unui leu in flacari Video
ADVERTISEMENT

Estudiantes La Plata are un nou stadion, iar oficialii clubului argentinian au decis să inaugureze noua “casă” într-un mod unic. Pentru un spectacol ieşit din comun, sud-americanii au apelat la o firmă specializată în crearea de holograme, iar imaginile video au făcut înconjurul lumii cu rapiditate.

Holograma cu leu a făcut deliciul fanilor lui Estudiantes la inaugurarea noului stadion

În weekend, Estudiantes şi-a inaugurat noul stadion cu un spectacol grandios, însă niciunul dintre fanii clubului din La Plata nu şi-a imaginat că va fi martorul unui show fără precedent. După 11 ani de aşteptare, arena “Jorge Luis Hirschi” a fost deschisă publicului. Totul a început cu un concert al trupei Los Autenticos Decadentes şi un meci amical, iar la finalul partidei luminile s-au stins pe noua arenă şi şi-a făcut intrarea în scenă un leu în flăcări.

ADVERTISEMENT

Cu ajutorul unei firme specializate, pe stadionul “Jorge Luis Hirschi” a apărut o hologramă cu un leu în flăcări de dimenisuni impresionate. Animalul s-a “plimbat” pe acoperişul arenei, ca mai apoi să coboare pe gazon şi să facă turul de onoare în faţa tribunelor pline.

Juan Sebastian Veron şi Gabriel Milito conduc destinele clubului Estudiantes

Juan Sebastian Veron, fost jucător al lui Estudiantes, este în prezent preşedintele clubului argentinian, după ce a început munca la echipă în 2012, când a fost numit director sportiv. Din martie 2019, formaţia sud-americană este antrenată de Gabriel Milito, fost jucător la Barcelona în perioada 2007-2011. În actualul sezon al primei ligi din Argentina, Estudiantes La Plata ocupă locul 7, având cu trei puncte mai puţin decât Boca Juniors, liderul clasamentului.

ADVERTISEMENT

“Sunt foarte emoţionat să vă văd pe toţi aici după ce ne-am luptat mult timp. Este un vis devenit realitate, dar nu aceasta este destinaţia noastră. Este punctul de pornire pentru alte mari bucurii”, a spus Juan Sebastian Veron la inaugurarea stadionului “Jorge Luis Hirschi”. Primul meci oficial pe noua arenă se va disputa pe 30 noiembrie, când Estudiantes primeşte vizita lui Atletico Tucuman.