Fotbal intern

Doar în Liga 1 poţi auzi aşa ceva! Explicaţia lui Valentin Costache pentru ratarea sezonului în CFR Cluj – Dinamo 1-0: “Eram prea concentrat” :)

28.07.2019 | 09:16
Doar in Liga 1 poti auzi asa ceva Explicatia lui Valentin Costache pentru ratarea sezonului in CFR Cluj  Dinamo 10 Eram prea concentrat

Valentin Costache a oferit ratarea sezonului în CFR Cluj – Dinamo 1-0, iar la finalul meciului a explicat cum a trecut pe lângă deschiderea scorului. Transferat de clujeni de la adversara de sâmbătă seară, mijlocaşul ofensiv de 20 de ani i-a făcut peri albi lui Dan Petrescu într-o fază în care putea să înscrie cu uşurinţă în poarta fostei echipe.

Explicaţia lui Valentin Costache pentru ratarea sezonului în CFR Cluj – Dinamo 1-0: “Bine că am câştigat”

În minutul 64 al meciului CFR Cluj – Dinamo 1-0, Valentin Costache a reuşit ratarea sezonului. Sebastian Mailat a şutat puternic din afara careului, iar Riccardo Piscitelli a boxat în faţă. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani şi-a potrivit mingea, dar a trimis mingea pe lângă poartă, cu toate că italianul era bătut.

“Cred că am fost mult prea concentrat şi de asta nu am ales ce trebuia în secunda aceea, pe moment. Trebuia să am execuţie pe moment şi am greşit de mai multe ori. Bine că am câştigat şi că am trecut peste”, a declarat Valentin Costache.

Explicaţia lui Valentin Costache pentru ratarea sezonului în CFR Cluj - Dinamo 1-0 (sursă foto: sportpictures.eu)
Explicaţia lui Valentin Costache pentru ratarea sezonului în CFR Cluj – Dinamo 1-0 (sursă foto: sportpictures.eu)

A vorbit despre situaţia de la Dinamo

Dinamo parcurge cea mai grea perioadă din istoria clubului, cu trei înfrângeri în tot atâtea meciuri şi cu zero goluri marcate în startul actualului sezon. La finalul meciului din Gruia, Valentin Costache, fost jucător al “câinilor” în perioada 2015-2018 şi produs al centrului de copii şi juniori al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare, a comentat situaţia de la fosta lui echipă.

“Chiar am vorbit şi cu Danciu înainte, îmi pare foarte rău de ce se întâmplă acolo, dar eu zic că uşor, uşor o să treacă peste şi o să fie bine”, a spus mijlocaşul ofensiv al clujenilor. Valentin Costache a fost transferat de CFR Cluj de la Dinamo în ianuarie 2018, după ce oficialii formaţiei din Gruia au plătit 700.000 de euro pentru realizarea mutării. În actualul sezon din Liga 1, fotbalistul de 20 de ani a jucat trei meciuri şi a marcat un gol pentru echipa de pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.