Life

DOC, invidios pe banii câștigați de Carmen Grebenișan? Rapper-ul o vrea eliminată de la Survivor în ciuda eficienței

Nominalizările pentru eliminare ale Faimoșilor par să fie bizare, DOC dorindu-și să o vadă afară pe Carmen Grebenișan, una dintre cele mai eficiente concurente de la Survivor.
08.02.2023 | 17:35
DOC invidios pe banii castigati de Carmen Grebenisan Rapperul o vrea eliminata de la Survivor in ciuda eficientei
DOC a nominalizat-o pe Carmen Grebenișan pentur eliminare! Daniel Pavel va anunța cne părăsește Survivor România 2023 / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Faimoșii au, în seara zilei de 8 februarie 2023, patru nominalizați pentru eliminare. Remus Boroiu și Bianca Patrichi au fost alegerea grupului, Ada l-a nominalizat – oarecum previzibil – Pe Kamara (cel care o nominalizase, la rândul său), iar DOC a numit-o pe Carmen Grebenișan. Alegerea rapper-ului este surprinzătoare, frumoasa influencer fiind unul dintre cei mai eficienți Faimoși.

DOC a nominalizat-o pentru eliminare pe Carmen Grebenișan! Să fie banii motivul?

DOC este, probabil, cel mai controversat dintre Faimoși. Cu accese de furie greu de înțeles, rapper-ul reușește să scoată din minți pe unii dintre colegii săi de echipă, iar urletele și limbajul lui au fost, adeseori, motiv de discuții, mai ales cu Kamara, Remus Boroiu sau Carmen Grebenișan.

ADVERTISEMENT

Cumva însă, cei trei care i-au tot cerut să folosească alt tip de relaționare sunt, acum, nominalizați pentru eliminare la Survivor România 2023. Dar, dacă rivalitatea lui cu Kamara și cu Remus Boroiu poate fi, oarecum, înțeleasă, DOC încercând să fie ”masculul alfa” în echipa Faimoșilor, nominalizarea pentru eliminare a rapper-ului – adică Carmen Grebenișan – a fost greu de înțeles.

Ceea ce este însă de remarcat este că DOC a nominalizat-o pe Carmen Grebenișan în ciuda faptului că influencerița este peste el în ceea ce privește clasamentul indicilor de eficiență. Și, în plus, poate fi invidiată și pentru banii pe care îi câștigă din afacerile pe care le are, frumoasa blondină câștigând, din afaceri, de câteva ori mai mult decât rapper-ul.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan face bani grei din afaceri. Cât câștigă DOC?

FANATIK a consultat datele financiare publice cu privire la DOC – pe numele lui real Vlad Munteanu. Iar rapper-ul – care, trebuie precizat, lucrează și pentru Smiley – nu se poate lăuda cu afaceri impresionante, ca artist, mai ales că e unul vechi ”în meserie”.

Firma lui DOC – Laboratorul Liric – a fost deschisă în 2020 și are ca obiect de activitate interpretarea artistică și spectacolele. În 2020 a raportat o cifră de afaceri de 30.000 de lei (în jur de 6.000 de euro). În ultimul an fiscal a reușit să crească la acest capitol și a ajuns la puțin peste 100.000 de lei, adică în jur de 20.000 de euro.

ADVERTISEMENT

La profit, firma neavând niciun angajat, rezultatele sunt pe măsură. Astfel, DOC a avut, în ultimul an fiscal, un profit de aproape 95.000 de lei, adică undeva în jurul a 19.000 de euro. Cu toate acestea, Vlad Munteanu, comparativ cu frumoasa Carmen Grebenișan, are rezultate minuscule.

Mai exact, influencerița deține două firme, Carmen G Area și Infsd Swimwear. Prima, care se ocupă cu activități de editare a revistelor și periodicelor, a avut rezultate de invidiat: o cifră de afaceri de peste 567.000 de lei (aproximativ 115.000 de euro) și un profit de aproape 550.000 de lei (110.000 de euro).

ADVERTISEMENT

Nici firma pe care Faimoasa Carmen Grebnișan o are alături de Alina Ceușan nu a dus-o prost, rezultate financiare indicând că cifra de afaceri a fost de peste 520.000 de lei (104.000 de euro). Mai mult. Compania care are ca obiect de activitate comerțul cu amănuntul al îmbrăcămintei – mai ales costume de baie – a avut un profit de aproape 100.000 de lei, adică în jur de 20.000 de euro.

Camen Grebenișan l-a depășit pe DOC în eficiență

Deși pare fragilă din cale afară, Carmen Grebenișan fiind admirată la Survivor România și pentru formele pe care le afișează cu generozitate în ținutele sumare pe care le poartă, Faimoasa s-a dovedit a fi una dintre concurentele cele mai puternice din competiție.

Mai exact, până în acest moment, frumoasa Carmen Grebenișan a obținut 11 victorii în 19 meciuri jucate la Survivor România 2023, ceea ce înseamnă o eficiență de 57,9%. De altfel, din echipa Faimoșilor, Carmen, deși nu e sportivă de performanță, este întrecută doar de Ștefania Stănilă, gimnasta medaliată cu aur.

DOC, în schimb, este, în clasamentul eficienței, sub Carmen Grebenișan. Mai exact, din 28 de meciuri, are 15 victorii, ceea ce înseamnă că a câștigat în 53,6% din intrările sale de pe traseele de la Survivor România 2023.

Dintre ceilalți Faimoși nominalizați la eliminare, Kamara este, după Carmen Grebenișan, în topul eficienței, cu 52,4 %, urmat de Bianca Patrichi – 50% – și Remus Boroiu, cu 50%. Nominalizații de la Războinici nu stau, la rândul lor, prea rău. Astfel, Alexandra Ciomag are o eficiență de 52,6%, Codruța de 42,9%, iar Andrei Neagu este ultimul în clasamentul general, cu 19 %, având doar 4 victorii în 21 de meciuri.

ADVERTISEMENT