News

Doctoriţă româncă ucisă cu sânge rece în Germania. Crima a îngrozit întreaga comunitate

10.12.2020 | 11:55
Doctoriţă româncă ucisă cu sânge rece în Germania. Crima a îngrozit întreaga comunitate
Doctoriţă româncă ucisă cu sâge rece în Germania. Crima a îngrozit întreaga comunitateSursa foto: Hepta.ro
ADVERTISEMENT

O doctoriță româncă a fost ucisă cu cruzime în Germania. Crima a îngrozit atât comunitatea unde locuia femeia, cât și apropiații acesteia.

Femeia a fost găsită moartă în curtea din spatele casei în care locuia, cu o plagă produsă prin înjunghiere în jurul gâtului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii din Germania l-au reținut pe fostul iubit al medicului. Bărbatul are 30 de ani și a fost părăsit recent de victimă, după o relație agitată.

Moartea unei românce îngrozește Germania. Suspectul crimei este fostul iubit al femeii

Doctorița româncă locuia în orașul Fulda, din regiunea germană Hessa și avea 35 de ani. Femeia a fost găsită fără suflare în propria curte.

ADVERTISEMENT

Crima, potrivit anchetatorilor, s-ar fi produs luni de dimineață, în jurul orei 08:00, când victima se întorcea de la locul de muncă, scrie Digi24, citând ziarul german Bild.

Potrivit surselor din anchetă, fostul iubit al femeii ar fi așteptat-o să vină acasă, iar între cei doi s-ar fi produs un conflict, în urma căruia bărbatul a atacat-o pe victimă cu un cuțit. El a fost reținut la câteva ore după descoperirea cadravrului.

Omorul a șocat întreaga comunitate unde locuia femeia, vecinii fiind marcați de ceea ce s-a întâmplat. Oamenii au declarat pentru presa germană că Elena K era o mamă devotată și o profesionistă foarte apreciată în spitalul unde lucra.

ADVERTISEMENT

„Este groaznic. Suntem cu toții șocați și nu ne vine să credem ce s-a întâmplat. Elena era foarte atentă cu pacienții”, a spus unul dintre colegii de muncă ai doctoriței.

Elena era specializată în chirurgie generală și lucra la spitalul din localitatea Fulda, unde locuia de 10 ani, alături de mama și de copilul acesteia de doar doi ani.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri