Life

Doctorul minune, serialul turcesc difuzat de Kanal D. Ce studii are Taner Olmez, actorul care îl interpretează pe Ali Vefa

Taner Olmez este unul dintre cei mai apreciați tineri actori din Turcia. A impresionat telespectatorii încă de la primele apariții prin carisma sa aparte.
04.11.2021 | 21:56
Doctorul minune, serialul turcesc difuzat de Kanal D. Ce studii are Taner Olmez, actorul care îl interpretează pe Ali Vefa. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Taner Olmez este unul dintre cei mai îndrăgiți actori din Turcia. Acesta poate fi văzut în serialul fenomen Doctorul minune difuzat de Kanal D.

Este pasionat însă și de muzică și a compus mai multe melodii, fratele său mai mare fiind de altfel un cântăreț renumit.

ADVERTISEMENT

Taner Olmez are 35 de ani, iar de 12 este actor, dar sunt puțin cei care știu ce studii are tânărul.

Doctorul minune, serialul turcesc difuzat de Kanal D. Ce studii are Taner Olmez, actorul care îl interpretează pe Ali Vefa

Taner Olmez este bine cunoscut publicului din România. Cei mai mulți îl țin minte pentru rolul din îndrăgitul serial Kosem în care a jucat rolul lui Osman al II-lea. Tânărul a debutat pe micile ecrane în 2009, în serialul Marele Bazar. A devenit însă extrem de cunoscut după rolul din Yaman unde l-a interpretat pe Mert (2013 – 2014).

ADVERTISEMENT

A devenit rapid unul dintre cei mai populari actori din Turcia, iar acum a reușit un rol de excepție în serialul difuzat de Kanal D, Doctorul minune, unde interpretează un tânăr doctor care suferă de sindromul savantului.

Sunt puțin cei care știu însă ce studii are Taner Olmez. S-a născut în anul 1986 în orașul Tunceli. Încă de mic a fost îndrăgostit de teatru și a adorat muzica. La vârsta de 6 ani s-a mutat la Istanbul. Părinții săi și-au dat seama că fiul lor era extrem de talentat și l-au sprijinit din prima clipă.

ADVERTISEMENT

Tânărul a decis să se înscrie la Facultatea de Teatru și Film, iar în paralel a studiat și muzica la Conservatorul de Stat din Istanbul. De altfel, a compus și mai multe melodii.

Chiar dacă iubea muzica și avea o voce extrem de frumoasă destinul a decis să o apuce pe altă cale. Ușor, ușor a devenit unul dintre cei mai apreciați actori din Turcia.

ADVERTISEMENT

Nu a renunțat nici la pasiunea sa pentru muzică. A înregistrat mai multe melodii alături de fratele.

Taner Olmez va deveni tată

Olmez s-a căsătorit anul acesta cu actrița Ece Cesmioglu după trei ani de relație. De curând, cei doi au anunțat că vor deveni părinți.

Încă din această vară au apărut zvonuri privind sarcina lui Ece Cesmioglu. La acea vreme, Taner și soția sa nu au vrut să facă niciun comentariu.

ADVERTISEMENT