Carousel hot news

Doctorul Petrolului vorbeşte despre accidentarea lui Mutu. Cît LIPSEŞTE “Briliantul”

Răzvan Lucescu a rămas fără Adrian Mutu înaintea semifinalei cu Astra, dar vestea că atacantul va lipsi aproape trei săptămîni a fost o lovitură dură pentru fanii "lupilor"....
26.03.2014 | 11:37
Doctorul Petrolului vorbeşte despre accidentarea lui Mutu. Cît LIPSEŞTE
ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu a rămas fără Adrian Mutu înaintea semifinalei cu Astra, dar vestea că atacantul va lipsi aproape trei săptămîni a fost o lovitură dură pentru fanii “lupilor”.

“Mai exact, Adi Mutu a avut un traumatism pe ligamentul colateral intern al genunchiului care îi dădea dureri. Acesta a fost şi scopul acestei intervenţii: înlăturarea traumatismului survenit la un antrenament de săptămîna trecută printr-o tehnică chirurgicală minim invazivă. S-a operat la o clinică din Bucureşti. S-a făcut o mică intervenţie chirurgicală pentru a se evita o perioadă mai mare de recuperare. Dacă se încerca recuperarea entorsei la genunchi prin mijloace clasice, fără să se intervină minor, probabilitatea să revină pe teren mai repede era mică. Lumea cînd aude de accidentare în zona genunchiului se duce cu gîndul la ruptură de ligamente încrucişate, însă această zonă are multe ligamente şi cartilaje”, a declarat Claudiu Stamatescu, medicul Petrolului.

ADVERTISEMENT

Medicul a vorbit şi despre cum va decurge recuperarea: “Rămîne de văzut care va fi perioada de recuperare. Ea este diferită de la jucător la jucător, depinde de reacţia organismului. Poate fi în jur de două săptămîni plus/minus trei, patru zile. Depinde cum va răspunde jucătorul la programul de recuperare. Pe măsură ce se parcurg primele etape obligatorii pentru o astfel de accidentare, se va intensifica efortul. Jucătorul va fi monitorizat în fiecare zi şi, în funcţie de reacţia organismului, vom şti ce avem de făcut. Noi ne vom strădui să-l readucem la capacitatea maximă cît mai repede cu putinţă. Nici vorbă de o retragere din cariera de fotbalist pentru Adrian Mutu”.

Sursa: ziarulring.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri