Sport

Documentar Netflix despre cariera lui Neymar. Când va avea loc lansarea

Neymar este unul dintre cei mai populari fotbaliști ai momentului, iar Netflix a decis să realizeze un documentar despre cariera superstarului brazilian.
14.12.2021 | 18:04
Documentar Netflix despre cariera lui Neymar Cand va avea loc lansarea
Neymar este unul dintre cei mai populari fotbaliști ai momentului, iar Netflix a decis să realizeze un documentar despre cariera superstarului brazilian. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Atacantul lui PSG se află în recuperare după accidentarea la gleznă suferită la sârșitul lunii noiembrie și care îl va ține departe de gazon cel puțin șase săptămâni.

La scurt timp după această nouă problemă medicală, ”Ney” a luat parte la un chef de zile mari, cu muzică, shisha (n.r. – pipă cu apă) și poker din plin, alături de bunul său prieten, DJ Jottape.

ADVERTISEMENT

Cariera lui Neymar, obiectul documentarului Netflix

Deși nu și-a îndeplinit cele două mari obiective ale carierei, câștigarea Cupei Mondiale și a Balonului de Aur, brazilianul este un personaj în lumea fotbalului, chiar dacă unii îl adoră, iar alții îl văd doar ca pe un uriaș talent care nu și-a atins niciodată apogeul.

Până la revenirea pe teren, Neymar este protagonistul unui documentar făcut de Netflix, conform RMC Sport. Canalul online de filme și seriale a făcut public trailerul la serialul Neymar, haosul perfect”, în timp ce lansarea oficială este programată pentru 25 ianuarie 2022.

ADVERTISEMENT

Documentarul va retrăi perioade din viața și cariera fotbalistului de 29 de ani, considerat în țara natală drept urmașul marelui Pele și cel mai mare talent al generației sale.

Messi, Mbappe și Beckham apar în serial

În trailerul difuzat de Netflix, Neymar explică cine este el de fapt și la ce să ne așteptăm în acest serial care este regizat de David Charles Rodrigues și care îi are printre producătorii executivi pe celebrul baschetbalist american LeBron James.

ADVERTISEMENT

Documentarul prezintă mai multe interviuri cu fotbaliști celebri care au jucat alături de starul brazilian, printre care actualii săi coechipieri de la PSG, Lionel Messi și Kylian Mbappe, dar și fostul star englez David Beckham.

Înainte de crearea acestui documentar, Neymar a mai avut o scurtă apariție în filmul ”Return of Xander Cage” din 2017 și a jucat, de asemenea, câteva scene în sezonul trei al celebrului serial ”La casa de papel”, produs tot de Netflix.

ADVERTISEMENT

Neymar, cerere uluitoare pentru a se recupera psihic

În septembrie 2020, compania de echipament sportiv Puma dădea lovitura după semnarea unui contract de reprezentare cu Neymar căruia i-a oferit aproape 20 de milioane de euro anual. Acesta este cel mai mare contract oferit vreodată de firma germană unui jucător de fotbal, în condițiile în care multiplul campion olimpic de atletism Usain Bolt primise nouă milioane de euro la prelungirea contractului în 2010.

Pentru a se menține în formă după accidentare, brazilianul merge în fiecare zi la sala de forță. Îi ține la curent pe fanii săi cu programul pe care îl urmează postând videoclipuri din timpul sesiunilor de antrenament. Neymar arată că din punct de vedere fizic este într-o condiție excelentă, doar proteza care îi imobilizează gleznă pare nelalocul ei în filmările lui.

Pentru a se recupera psihic după accidentare, Neymar le-a cerut șefilor de la PSG să îl aducă din Brazilia pe prietenul Nene. Mijlocașul de 40 de ani încă evoluează la Vasco da Gama, după ce între 2010 și 2013 a fost jucătorul parizienilor.

ADVERTISEMENT
Tags: