Fotbal international

Der Spiegel a venit cu dovada! Documentul care arată că Sergio Ramos a refuzat controlul anti-doping. Foto

25.11.2018 | 14:11
Der Spiegel a venit cu dovada Documentul care arata ca Sergio Ramos a refuzat controlul antidoping Foto
ADVERTISEMENT

Publicația germană Der Spiegel a publicat documentul care confirmă faptul că Sergio Ramos a refuzat controlul anti-doping. Jurnaliștii nemți au luat această decizie după ce fundașul de la Real Madrid a acuzat cotidianul că a șantajat jucătorii și gruparea de pe Santiago Bernabeu.

Potrivit cotidianului Der Spiegel, care citează platforma Football Leaks, Sergio Ramos ar fi fost prins dopat în două rânduri, una dintre ocazii fiind la finala Champions League din 2017, când Real Madrid a câștigat trofeul după ce a învins-o pe Juventus Torino cu scorul de 4-1. În plus, UEFA ar fi mușamalizat cazul, la presiunea medicilor lui Real. Ramos a negat vehement acuzațiile și a ameințat că va da publicația în judecată, susținând că jucătorii Realului au fost șantajați. Am susţinut peste 250 de teste anti-doping şi niciodată nu am fost depistat potitiv. Sunt calm, dar aceste acuze m-au durut profund”, a precizat Sergio Ramos.

ADVERTISEMENT

Der Spiegel a publicat documentul care confirmă că Sergio Ramos a refuzat controlul anti-doping

După ce Ramos i-a acuzat pe cei de la Der Spiegel de șantaj, jurnalistul Rafael Buschmann a publicat pe contul personal de Twitter scrisoarea unui oficial anti-doping, care întărește dezvăluirile făcute în urmă cu doar câteva zile. “Sergio Ramos neagă dezvăluirile noastre și ale Football Leaks, motiv pentru care vom publica scrisoarea oficialului anti-doping. Aceasta dovedește că informațiile publicate de noi sunt corecte”, este mesajul care însoțește documentul publicat pe rețeaua de socializare. În scrisoare, oficialul care a redactat-o menționează că Ramos s-a dus mai întâi la dușuri când a fost rugat să meargă la test.

Documentul publicat de jurnalistul Der Spiegel
Documentul publicat de jurnalistul Der Spiegel

“O să iau măsuri împotriva lor. Au vrut să-mi distrugă imaginea şi şi-au dat seama că nu pot obţine niciun avantaj pentru că adevărul este al nostru, noi ştim ce s-a întâmplat cu adevărat”, a declarat Sergio Ramos la finalul meciului pierdut de Real Madrid cu scorul de 3-0 în deplasarea de la Eibar. După 13 etape jucate în Primera Division, madrilenii sunt pe locul 6, cu 20 de puncte, la 5 lungimi de undă în spatele liderului Barcelona.

ADVERTISEMENT

Tags: