News

Doi adolescenți au ajuns de urgență la spital, după ce au fost împușcați cu un pistol cu bile

Doi tineri au fost împușcați de un alt adolescent cu un pistol cu bile. Au ajuns de urgență la spital.
31.05.2021 | 11:22
Doi adolescenti au ajuns de urgenta la spital dupa ce au fost impuscati cu un pistol cu bile
ADVERTISEMENT

Doi adolescenți din Tulcea au fost grav răniți de un tânăr. Acesta i-a împușcat cu un pistol de tip airsoft cu bile din ceramică. Apelul la 112 a fost făcut de mama unuia dintre tinerii răniți.

Din primele cercetări polițiștii au stabilit că fapta a fost comisă accidental.

În acest caz a fost întocmit un dosar pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violente.

ADVERTISEMENT

Doi adolescenți au ajuns de urgență la spital, după ce au fost împușcați

Duminică seara, în jurul orei 22.45, o femeie a sunat la 112 și a anunțat că fiul ei, în vârstă de 17 ani a fost împușcat. Fapta s-a petrecut în localitatea Satul Nou, din județul Tulcea. Polițiștii din cadrul postului de Poliție Mihai Bravu s-au deplasat la fața locului și au descoperit faptul că existau două victime. O fată de 18 ani, cu o plagă superficială în zona feței și un tânăr de 17 ani, cu răni ușoare în zona capului.

Agresorul este tot un tânăr în vârstă de 19 ani. Acesta manevra o armă de tip airsoft, cu bile ceramice și ar fi tras din greșeală asupra celor doi.

ADVERTISEMENT

“Din primele verificări, a reieșit că un tânăr de 19 ani din Satu-Nou, ar fi tras cu un pistol cu bile din ceramică, în direcția a doi tineri, respectiv o fată de 18 ani și un băiat de 17 ani, provocându-le leziuni la nivelul feței şi capului. Cei doi tineri răniți au fost transportați la Spitalul Județean, în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Tulcea.

Poliția a deschis o anchetă în acest caz și s-a întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri și alte violențe. Anchetatorii vor să afle și dacă între cei trei tineri a existat în trecut vreun conflict.

ADVERTISEMENT

Doi elevi împușcați la Ploiești

Un incident asemănător a avut loc în urmă cu aproape un an la Ploiești. Atunci, doi adolescenți de 16, respectiv 17 ani au fost împușcați cu un pistol cu bile, în fața liceului UCECOM. Băiatul a suferit o contuzie latero-cervicală, iar fata un traumatism cranian minor. Viața lor nu a fost pusă în pericol. Polițiștii au reținut în acel caz mai mulți agresori.