News

Doi angajați ai RATBV au fost bătuți de un polițist. Totul a fost filmat. VIDEO

18.05.2019 | 14:56
Doi angajati ai RATBV au fost batuti de un politist Totul a fost filmat VIDEO

Doi angajați ai RATBV SA au fost bătuți de un polițist. Totul s-a petrecut la începutul săptămânii, într-una dintre autobazele societății. Astfel, evenimentul a dus la rănirea zdravănă a doi salariați după o altercație cu un polițist de 43 de ani din județul Brașov. Întreaga scenă a fost filmată și clipul a devenit deja viral în mediul online. Conform primelor date oferite de inspectori, în jurul orelor 14.30, un bărbat necunoscut, conducător al unui autoturism a pătruns fără drept în incinta unei autobaze.

Doi angajați ai RATBV au fost bătuți de un polițist. Totul a fost filmat

Acesta a coborât din mașină și s-a îndreptat către un șofer de autobuz care își terminase programul de circulație. Fără prea multe discuții l-a lovit cu capul în zona feței pe conducătorul auto. Angajatul RATBV S.A. a căzut la pământ și a fost necesar să primească îngrijiri medicale de la un echipaj SMURD chemat la fața locului. Ulterior, respectivul șofer s-a îndreptat cu mașina spre poarta de ieșire din societate.

Nu s-a terminat aici conflictul pentru că acesta a lovit și un revizor al RATBV S.A., aflat, de asemenea, în timpul serviciului. Mai târziu, și acest angajat al societății a solicitat îngrijiri medicale. „Pe raza municipiului Brașov a avut loc o altercație in trafic între un bărbat care conducea un autoturism și un șofer de autobuz, urmată de agresiune fizică în incinta unei autobaze intre cei doi conducători auto și un alt angajat al societății de transport.

Precizări suplimentare de la Poliție

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul care conducea autoturismul este agent de poliție în cadrul IPJ Brașov și se afla în timpul sau liber. A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, aflat pe rol la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a fi dispusa soluție în cauza.

De asemenea, la nivelul IPJ Bv s-au declansat verificari prin structura specializata de control intern”, au precizat reprezentanții IPJ Brașov atunci când au fost chestionați despre întâmplarea petrecută în autobază.