Sport

Doi ani de când a promis că nu mai merge la nunți! Imagini fabuloase cu Gigi Becali. O ploaie de bani alături de Hagi. Video exclusiv

Doi ani au trecut de la „nunta anului 2019” a fiicei lui Gigi Becali, iar FANATIK a intrat în posesia unor imagini de senzație cu patronul FCSB și Gică Hagi.
13.10.2021 | 13:58
Doi ani de cand a promis ca nu mai merge la nunti Imagini fabuloase cu Gigi Becali O ploaie de bani alaturi de Hagi Video exclusiv
Doi ani de la nunta fiicei lui Gigi Becali. Imagini fabuloase cu patronul FCSB. O ploaie de bani alături de Hagi. Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali petrecea ca în zilele bune în urmă cu exact doi ani când fiica sa Teodora făcea o nuntă ca în povești la Palatul Snagov de lângă București.

Patronul FCSB-ului a fost în formă maximă pe ringul de dans și a aruncat cu bani grei la lăutari sub privirile ginerelui său, ale lui Teia Sponte și Gheorghe Hagi.

ADVERTISEMENT

Teancuri de bani au zburat spre toată lumea: de la chelneri până la lăutari!

FANATIK a pregătit un material special inedit cu imagini în exclusivitate de la evenimentul fastuos organizat la Palatul Snagov, unde fiecare dintre cei 50 de chelneri au primit de la patronul FCSB câte 200 de euro. Imaginile au circulat peste tot pe internet.

Teodora Becali s-a căsătorit cu Mihai Mincu (28 de ani) iar tânărul l-a cucerit instant pe patronul FCSB care i-a dat fără probleme binecuvântarea: „Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului trecut despre viitorul său ginere.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se bucură ca un copil pe ritmurile formației, spre care aleargă grăbit făcând slalom printre nuntași, bineînțeles cu un teanc de bani în mână care se revarsă peste formația care cântă muzică machidonească.

În fața patronului FCSB o femeie care aspiră confetiile, iar câteva bancnote sunt aproape să fie „sustrase” de aparat însă sunt recuperate rapid de unul dintre soliștii formației. Bineînțeles și femeia care face curat nu este ocolită de Gigi Becali și primește câteva sute de euro.

ADVERTISEMENT

Imagini de colecție cu Gigi Becali alături de Gică Hagi și Teia Sponte

Pe imaginile în posesia cărora a intrat FANATIK Gigi Becali este surprins la masă cu Gică Hagi și Teia Sponte sub privirile ginerului său, aflat în imediata apropiere. La eveniment au mai fost prezenți printre alții și Dumitru Dragomir, Viorel Păunescu, Viorel Hrebenciuc și Adriean Videanu.

Socrul mic primește aprecieri din partea celebrei formații de aromâni, Pindu, iar Gigi Becali le răspunde cu mișcările sale pe ringul de dans și cântă alături de el. Câteva secunde mai târziu, patronul FCSB acaparează microfonul și preia controlul asupra petrecerii așa cum îi place lui și cum a făcut-o în atâtea rânduri de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Nunta anului 2019 cum a fost numită, a avut loc în prezența a peste 700 de invitați, iar Teodora și Mihai au strâns un dar în valoare de 600.000 de euro. Gigi Becali nu a putut să se lasa mai prejos și le-a oferit mirilor un milion de euro.

Gigi Becali a declarat că nu va mai merge la nunți și petreceri: „Nu pot să mai suport muzica!”

De la nunta Teodorei de pe 13 octombrie 2019, au trecut fix doi ani. Gigi Becali a anunțat că nu va mai merge la nicio petrecere de acest gen și în mare parte, părea că-și va respecta cuvântul.  Patronul FCSB nu a fost prezent nici la nunta Simonei Halep deși fusese invitat și nici măcar la nunta Mariei Iordănescu, pe care a acceptat însă să o cunune, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Surprinzător, regula pe care Gigi și-a auto-impus-o a fost încălcată chiar în urmă cu două săptămâni.

„M-a rugat Maria a lui Iordănescu să o cunun. I-am zis că eu o cunun, dar doar la biserică și acasă. Atât! Eu nu merg la petrecere. Nu e că nu vreau, dar eu nu mai ascult muzică. Nu pot!

Se întâmplă în sufletul și trupul omului și nu pot să suport muzica. I-am zis: ‘măi, tată, eu te cunun cu mare drag, la biserică și acasă, la masă nu vin, la muzică, la distracție nu vin’. I-am botezat copilul lui Vulturar, la biserică, la masă nici nu calc”, a spus recent Gigi Becali la PRO X.

Gigi Becali a fost prezent la nunta nepotului său, spulberînd zvonurile că s-ar afla în relații reci: „Dacă vrem să ne întărim în dragoste trebuie să mergem la biserică. Eu am stat doar la biserică. Nu mă interesează altceva. În aceste zile vreau doar să fiu liniștit. Biserică, biserică și atât (…) – Nepotul dumneavostră e tânăr, a mers în club, a ales să petreacă și el cu cei de vârsta lui… –

Nu vorbesc cu nepotul meu! Mă rog pentru el că e mai rătăcit, dar nu vorbesc cu el. Eu nu vorbesc, pentru că dacă e în familia mea, eu îl iubesc, dar nu vreau să vorbesc cu el! (..) Îl iubesc ca pe copilul meu, pentru că îl pun primul la rugăciune, înainte de fetele mele, deși nu vorbesc cu el, declara Gigi Becali în 2019 după ce Lucian Becali își exprimase public nemulțumirea vis a vis de numirea lui Mihai Teja pe banca tehnică a FCSB-ului.

Gigi Becali, la nunta lui Lucian Becali. FOTO: George Chendru Gudi
Gigi Becali, la nunta lui Lucian Becali. FOTO: George Chendru Gudi.

Patronul FCSB a venit însoțit de toată familia, iar de la eveniment nu a putut lipsi fiica sa, Teodora și ginerele Mihai, Marius „Mache” Ianuli, Ionuț Luțu, Vasile „Vasi” Geambazi sau Bogdan Ivanof, cumnatul Simonei Pătruleasa.

  • 1.000.000 de euro a fost cadoul lui Gigi Becali la nunta fiicei sale Teodora
  • 2 ani au trecut de la „nunta anului 2019”
  • 10.000 de euro a plătit patronul FCSB-ului celor 50 de ospătari de la Palatul Snagov
  • 1 singură nuntă a mai onorat de atunci Gigi Becali, care a a mers recent la cel mai important eveniment de viața nepotului său, Lucian Becali

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 2,00 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT