Fotbal international

Doi ani de la farsa “Doar Dinamo Bucureşti”. Alertă înainte de FCSB – Hajduk Split. Foto+video

16.08.2018 | 15:47
Farsa "Doar Dinamo Bucureşti" făcută de fanii din "Ştefan cel Mare" la meciul FCSB - Manchester City 0-5

Joi, 16 august, se împlinesc doi ani de la “Doar Dinamo Bucureşti”, farsa făcută de suporterii din “Peluza Cătălin Hîldan” la meciul disputat de FCSB contra celor de la Manchester City, scor 0-5, în play-off-ul Champions League, iar “roş-albaştrii” sunt în alertă înaintea partidei vicecampioanei României cu Hajduk Split.

În vara anului 2016, ultraşii din galeria lui FC Dinamo Bucureşti, au profitat de naivitatea fanilor rivalei FCSB, dar şi de a lui Gigi Becali, patronul vicecampioanei României, şi au produs cea mai mare farsă din istoria fotbalului românesc. Aceştia au complotat la o scenografie uriaşă la meciul FCSB – Manchester City, scor 0-5, pe “Arena Naţională”.

Doi ani de la farsa “Doar Dinamo Bucureşti”

În tribuna a II-a de pe “Arena Naţională” a apărut “Doar Dinamo Bucureşti”, un mesaj imens afişat chiar de fanii echipei antrenate de Nicolae Dică, care nu şi-au dat seama că sunt victimele unei farse făcute de către ultraşii dinamovişti. Suporterii formaţiei finanţate de Gigi Becali au purtat veste în culorişe clubului din “Ştefan cel Mare”. VEZI FOTO ÎN GALERIA DE MAI SUS!

Ultraşii din “Peluza Cătălin Hîldan”, cea care o susţine pe FC Dinamo Bucureşti la fiecare meci din Liga 1 Betano, au reuşit să le facă steliştilor această farsă, după ce lui Gigi Becali i s-a propus, de către o firmă care s.a prezentat ca organizatoare de scenografii, producerea unui spectacol în tribunele “Arenei Naţionale”. Mai mult, pentru a-l convinge pe patronul vicecampioanei României, liderii i-au arătat câteva modele, printre care şi o senografie 3D ca a celor de la Dortmund. Latifundiarul din Pipera a fost convins după ce a auzit că prima reprezentaţie va fi gratuită, urmând să plătească pentru viitoarele colaborări.

Farsa “Doar Dinamo Bucureşti” făcută de “câini” la meciul FCSB – Manchester City 0-5

Alertă înainte de FCSB – Hajduk Split. Măsuri speciale luate de Jandarmerie

Conform gsp, Jandarmeria şi organizatorii întâlnirii FCSB – Hajduk Split din manşa a doua a turului 3 preliminar al Europa League se află în alertă de teama unei recidive a farsei făcute de ultraşii lui Dinamo Bucureşti la meciul cu Manchester City din play-off-ul Champions League. Mai mult, forţele de ordine se tem şi de faptul că aproximativ 800 – 1.000 de ultraşi din Torcia Split vor face deplasarea la Bucureşti pentru meciul care va avea loc pe “Arena Naţională”. Aceştia au creat mari probleme în Capitală când Hajduk Split s-a duelat cu Dinamo, în urmă cu 8 ani, în preliminariile Europa League.

CITEŞTE ŞI: 

  • Gnohere, ofertă de transfer! FCSB-Hajduk poate fi ultimul meci în România! Condiția lui Becali
  • Ce se întâmplă cu Nicolae Dică dacă FCSB pierde cu Hajduk Split. Anunţul lui Gigi Becali

Hajduk Split – FCSB s-a terminat la egalitate, scor 0-0, în Croaţia, iar Gigi Becali se aşteaptă ca suporterii “roş-albaştrilor” să se prezinte într-un număr cât mai mare pe “Arena Naţională” la manşa secundă a turului 3 preliminar. Conform ultimelor estimări ale latifundiarului din Pipera, la ora meciului vor fi în tribună aproximativ 25.000 de suporteri. Vicecampionii României nu au scăpat nici de gazonul cu probleme de la meciurile anterioare din Liga 1 Betano. Meme Stoica, directorul sportiv al FCSB-ului, a mers pe “Arena Naţională” înaintea duelului cu Hajduk şi s-a arătat nemulţumit de starea în care se afla gazonul.

FCSB – Hajduk Split, meci din manşa secundă din turul 3 preliminar al Europa League, se joacă azi, de la ora 21.30, pe “Arena Naţională”. Partida o să fie transmisă de Pro TV, iar FANATIK.RO vă prezintă cele mai tari imagini LIVE VIDEO.