Life

Doi ani de la moartea lui Costin Mărculescu. Legătura sa cu Diana Belbiţă

Au trecut doi ani de la moartea lui Costin Mărculescu, iar ultima sa postare în mediul online a fost o fotografie în care apărea împreună cu sportiva Diana Belbiță.
08.06.2022 | 09:22
Doi ani de la moartea lui Costin Marculescu Legatura sa cu Diana Belbita
Costin Mărculescu, alături de Diana Belbiță la un campionat de lupte. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu s-a stins din viață în urmă cu doi, lumea mondenă de la noi fiind zguduită de moartea actorului.

Cauza morţii lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu n-a mai dat niciun semn de viață cu câteva zile înainte ca apropiații acestuia să afle cumplita veste. Acesta a fost găsit mort în cadă, în apartamentul său.

ADVERTISEMENT

În urma unui raport medico-legal realizat de specialiștii de la INML, s-a constatat că actorul suferise un infarct cardio-respirator acut.

Bărbatul a fost descoperit mort în cadă după ce vecinii l-au dat dispărut de câteva zile. La interfon și la telefon nu mai răspundea nimeni. Un lucru care a atras atenția blocatarilor a fost faptul că patrupedul său era auzit lătrând mereu, ceea ce li se părea suspect, căci Costin nu-și lăsa câinele nesupravegheat atât de multe zile.

ADVERTISEMENT

O vecină a alertat autoritățile după ce i-a anunțat pe ceilalți locuitori ai blocului respectiv să s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8, inunând mai multe apartamente.

La fața locului au ajuns imediat polițiștii de la secția 12, după ce au preluat un apel efectuat la 112 de una dintre vecine. Medicii de la SMURD nu au mai putut face nimic, încercările de a-l resuscita fiind în zadar. S-a constatat pe loc decesul.

ADVERTISEMENT

Ce legătură a avut Diana Belbiţă cu regretatul actor

Costin Mărculescu era prezent la multe evenimente mondene, având nenumărați prieteni în showbiz. A participat într-o serie de emisiuni de televiziune, fiind implicat și în câteva scandaluri răsunătoare mai ales în perioada de glorie a OTV.

A avut prieteni în toate domeniile. I-a susținut în special pe tinerii sportivi. Una dintre persoanele cu care păstra legătura și căreia îi făcea galerie la luptele sale a fost campioana Diana Belbiță.

ADVERTISEMENT

De altfel, ultima postare a lui Mărculescu este o imagine în care apare cu fosta concurentă de la Exatlon România.

Fotografia a fost realizată la Budapesta în decembrie 2018. Costin a mers acolo s-o susțină pe Belbiță, care a participat la campionatul mondial de lupte.

Costin Mărculescu a apărut în urmă cu mai mulți ani alături de fiul său, la Acces direct. Foto: Antena 1

Ce s-a întâmplat cu fiul lui Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a lăsat în urmă un băiețel, rod al relației pe care acesta a avut-o cu o tânără pe nume Samira.

Povestea de iubire dintre Costin și fosta parteneră de viață s-a încheiat la un moment dat, iar Bibi, băiatul celor doi a rămas cu mama. Costin nu și-a văzut fiul în ultimii ani atât de des pe cât și-ar fi dorit.

Samira se stabilise pentru o vreme în Australia, acolo unde l-a născut pe micuț. Fiului lui Costin i s-a ascuns o perioadă de vreme faptul că tatăl său a decedat, familia acestuia alegând să îl protejeze altfel.

În prezent, de băiat se ocupă tot mama lui. Nu este clar dacă Bibi a intrat în posesia moștenirii lăsată de actor, căci acesta spusese într-o apariție televizată că îi va oferi totul fiului său, prin testament, după moartea sa.

Costin a apărut în urmă cu 7 ani la televizor alături de băiatul său, după ce a existat o adevărată telenovelă mediatică privind paternitatea băiatului. În urma unui test ADN efectuat de Mărculescu, s-a dovedit că fiul Samirei era al lui.

ADVERTISEMENT