News

Doi ani de la răpirea Alexandrei Măceșanu! Ce s-a întâmplat cu dosarul și unde e Gheorghe Dincă

Doi ani de la răpirea Alexandrei Măceșanu de către Gheorghe Dincă se împlinesc pe 24 iulie
24.07.2021 | 15:47
Doi ani de la rapirea Alexandrei Macesanu Ce sa intamplat cu dosarul si unde e Gheorghe Dinca
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de doi ani de zile au trecut de la momentul în care Alexandra Măceșanu a dispărut de acasă. Adolescenta nu a mai fost văzută niciodată de atunci.

Totul s-a petrecut pe 24 iulie când Gheorghe Dincă a luat-o la ocazie de pe o stradă din Caracal. Tânăra a fost auzită pentru ultima oară în viață de operatorul de la 112.

ADVERTISEMENT

Doi ani de la răpirea adolescentei Alexandra Măceșanu!

La puțin timp a ieșit la iveală și dispariția Luizei Melencu și ea răpită de Gheorghe Dincă. Despre acesta se crede că le-ar fi ucis cu sânge rece pe cele două minore chiar în curtea sa.

Concret, pe 24 iulie 2019, Alexandra Măceșanu în vârstă de 15 ani s-a urcat singură în mașina lui Gheorghe Dincă. Adolescenta i-a cerut acestuia să o ducă în Caracal. Aici urma să se întâlnească cu prietenul ei. Nu a mai ajuns niciodată la locul stabilit.

ADVERTISEMENT

A fost dusă cu forța chiar în casa lui Dincă. A reușit să se dezlege după ore bune în timp ce criminalul era plecat și a anunțat la 112 că a fost răpită.

Oamenii legii nu au intervenit și la distanță de câteva ore s-a descoperit că fusese ucisă și arsă de către Gheorghe Dincă. Culmea, în continuare fapta este anchetată. Se întâmplă lucrul acesta și pentru că presupusul criminal și-a schimbat declarațiile de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

Abia pe 26 iulie 2021, la ora 06.00, poliţiştii şi mascaţii au intrat în casa din Caracal în care era ţinută sechestrată Alexandra Măceşanu. A fost însă prea târziu.

Anchetatorii aveau să descopere, câteva ore mai târziu, mai multe fragmente osoase ce aparţineau fetei, într-un butoi în care fusese făcut focul cu o seară înainte.

ADVERTISEMENT

Interesant este că pe o rețea de socializare, oamenii au decis să comemoreze dispariția Alexandrei Măceșeanu printr-un protest ce va avea loc la Primăria din Caracal.

Câteva sute de oameni și-au anunțat prezența în fața instituției. Aceștia vor să se facă dreptate în ceea ce privește dispariția tinerei de 15 ani și a Luizei Melencu.

Mai mult decât atât, familiile celor două speră la o minune. Oamenii speră ca fetele să fie încă în viață. Nu o dată, rudele adolescentelor au spus că acestea au fost răpite și trimise în străinătate la prostituţie.

ADVERTISEMENT