News

Doi bărbați au evadat din închisoare, însă au lăsat un bilet prin care promit că se întorc

09.06.2020 | 15:34
Doi barbati au evadat din inchisoare insa au lasat un bilet prin care promit ca se intorc
Doi bărbați au evadat din închisoare, dar au promis că se întorc
ADVERTISEMENT

Doi bărbați au evadat dintr-o închisoare din Italia, însă au lăsat un bilet în care promit că se vor întoarce după ce vor „rezolva” anumite probleme de familie.

Doi bărbați au evadat din închisoare, însă au lăsat un bilet

Doi bărbați de etnie romă au evadat la începutul lunii iunie dintr-o închisoare din apropiere de Roma, însă au lăsat un bilet prin care le promit gardienilor că se vor întoarce „cât mai curând posibil”, după ce își vor rezolva mai multe probleme de familie.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului La Repubblica, verii Davad Zukanovic (40 de ani) și Lil Ahmetovic (46 de ani) au menționat că trebuie să ajungă acasă pentru a-și proteja copiii. Aparent, tinerii intraseră în anumite probleme din cauza traficului de droguri.

Bărbații au evadat cu mențiunea că soțiile lor erau de asemenea închise, astfel nu avea cine să-i ajute pe cei doi copii intrați în belele, conform Pro TV.

ADVERTISEMENT

Bărbații au tăiat gratiile celulei cu o pilă improvizată

Deținuții au pus la cale o evadare ca în filme, după ce au făcut rost de o pilă pe care au folosit-o în momentul evadării.

Evadații au tăiat cu pila gratiile celulei în care erau ținuți și au improvizat o funie din furtunuri de incendiu, după care au tăiat sârma ghimpată.

ADVERTISEMENT

Mai mult, conform presei din Italia, cei doi au profitat de lipsa de atenție a paznicilor și de o problemă cu sistemul de securitate al închisorii.

Cei doi erau închiși după ce au fost condamnați pentru tăinuire și fraudă, urmând a fi eliberați în 2029. Din păcate pentru cei doi bărbați, pedepsele lor vor fi prelungite cu cinci ani pentru că au evadat.

ADVERTISEMENT

Bărbații sunt în continuare căutați de forțele de ordine, însă cel mai probabil vor fi găsiți la ei acasă, alături de tinerii pe care și-au propus să-i ajute.

ADVERTISEMENT