News

Doi bărbați au fost reținuți după o șicanare în trafic. Unul dintre ei a amenințat cu pistolul un alt șofer

Doi bărbați din județul Vaslui au fost reținuți după o șicanare în trafic. În timpul acestuia, un alt bărbat a fost amenințat cu pistolul.
06.08.2021 | 22:35
Doi barbati au fost retinuti dupa o sicanare in trafic Unul dintre ei a amenintat cu pistolul un alt sofer
ADVERTISEMENT

Incidentul vine la doar o zi după ce o șicanare în trafic între un motociclist și o persoană aflată pe o trotinetă electrică a determinat decesul celei din urmă.

În urmă cu câțiva ani, în București, o șicanare în trafic s-a lăsat cu focuri de armă, incidentul petrecându-se în Sectorul 2.

ADVERTISEMENT

Doi bărbați reținuți după o șicanare în trafic. Unul dintre ei l-a amenințat cu un pistol pe celălalt

Doi bărbați, ambii în vârstă de 34 de ani au fost reținuți de către vasluieni după ce au șicanat în trafic un alt șofer, în vârstă de 39 de ani, care conducea regulamentar, iar în timpul șicanării, mașina bărbatului de 39 de ani a fost acroșată, conform News.ro

Una dintre persoanele reținute este din municipiul Huși, cealaltă din comuna Stănilești, județul Vaslui. Primul bărbat l-a amenințat cu un pistol pe bărbatul în vârstă de 39 de ani, iar anchetatorii au stabilit că arma era una neletală, confecționată din plastic și metal.

ADVERTISEMENT

Potrivit Poliției Județene Vaslui, oamenii legii din Huși au probat activitatea infracțională a doi bărbați, bănuiți de tulburarea ordinii și liniștii publice, nerespectarea regimului armelor și munițiilor, distrugere și amenințare.

“În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii huşeni au stabilit că, în data de 5 august, ora 4.30, bărbatul în vârstă de 34 de ani, din municipiul Huşi, în timp ce conducea un autoturism, înmatriculat în străinătate, a şicanat în trafic un alt autoturism care se deplasa regulamentar, condus de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

ADVERTISEMENT

Ulterior, bărbatul în vârstă de 34 de ani a ieşit pe geam având în mână un pistol, care a fost găsit cu ocazia percheziţiei autoturismului în cauză şi care s-a dovedit a fi un pistol neletal, confecţionat din metal şi plastic.

În şicanarea din trafic, autoturismul condus de bărbatul în vârstă de 39 de ani a fost acroşat de un alt autoturism condus de bărbatul în vârstă de 34 de ani, din comuna Stănileşti, judeţul Vaslui”, a declarat Inspectoarul de Poliție Vaslui, citat de către News.ro

ADVERTISEMENT

Același bărbat care a amenințat persoana cu pistolul a distrus oglinzile unui autoturism, care era într-o stație de alimentare cu carburanți și l-a amenințat, cu același pistol și pe șoferul acestei mașini, în vârstă de 27 de ani. Arma a fost ridicată de către polițiști și ancheta este în desfășurare.

ADVERTISEMENT