News

Doi bărbați au furat o mașină și au fost implicați într-un grav accident rutier. Ambii au murit

Un accident rutier mortal a avut loc, joi dimineață, în Neamț Doi bărbați au murit după ce s-au răsturnat cu mașina. Vehiculul în care se aflau fusese furat din județul Bacău.
17.11.2022 | 10:51
Doi barbati au furat o masina si au fost implicati intrun grav accident rutier Ambii au murit
Doi bărbați, care au furat o mașină, au murit, joi, în Neamț. S-au răsturnat cu vehiculul pe un teren agricol. Sursa foto: InfoTrafic România / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O nouă tragedie rutieră a avut loc pe drumurile din țară. În județul Neamț, două persoane au murit, joi, într-un grav accident de circulație.

Doi bărbați, care au furat o mașină, au murit, joi, în Neamț. S-au răsturnat cu vehiculul pe un teren agricol

Doi bărbați și-au pierdut viața în evenimentul tragic produs joi dimineața, în județul Neamț. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva.

ADVERTISEMENT

Accidentul s-a petrecut pe DN 15. Un echipaj de Poliție aflat în zonă a observat un autoturism răsturnat pe un teren agricol, în apropierea localităţii Podoleni.

În autoturism au fost găsite cadavrele a doi bărbaţi. După o serie de verificări, cei de la Poliție au stabilit faptul că maşina fusese furată din judeţul Bacău.

ADVERTISEMENT

Agenții de la IPJ Neamț au aflat ulterior și identitatea şoferului, un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Piatra Şoimului.

“La data de 17 noiembrie a.c., în jurul orei 07:30, echipajul de poliție, ce desfășura activități de patrulare, a observat un auto răsturnat pe cupolă, pe un teren agricol, pe Drumul Național 15, în afara localității Podoleni.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, echipajul medical care a intervenit la fața locului a declarat decesul a două persoane.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier”, a declarat subinspector Ramona Ciofu, purtător de cuvânt al IPJ Neamţ, conform MonitorulNeamț.

ADVERTISEMENT

Mașina implicată în accident, furată noaptea trecută

Odată cu avansarea în anchetă, poliţiştii au revenit cu informaţii suplimentare legate de acest accident.

Se pare că vehiculul răsturnat fusese furat chiar în noaptea de miercuri spre joi, din județul Bacău.

”În urma verificărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că autoturismul în cauză ar fi fost sustras, în noapte de 16 spre 17 noiembrie a.c., de pe raza județului Bacău”, mai anunță cei de la Poliție.

ADVERTISEMENT