Doi bărbaţi, răniţi într-un schimb de focuri într-o tabără de migranţi din nordul Franţei

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
16/08/2016, 15:00
Doi bărbaţi, răniţi într-un schimb de focuri într-o tabără de migranţi din nordul Franţei

Doi bărbaţi din tabăra de migranţi Grand-Synthe în apropiere de Dunkirk, în nordul Franţei, au primit îngrijiri medicale după ce au fost răniţi într-un schimb de focuri izbucnit luni noaptea în incinta taberei, a declarat marţi un oficial al poliţiei pentru Reuters.

Cei doi migranţi, dintre care unul irakian, au fost duşi la un spital din Dunkirk, a precizat oficialul.

Poliţia a fost de asemenea chemată în tabără luni dimineaţă pentru a opri o altă încăierare izbucnită între migranţi. Doi migranţi au fost răniţi şi duşi la spital, însă poliţia nu a precizat dacă în această încăierare au fost folosite arme de foc.

Grande-Synthe, cunoscută de asemenea sub numele de tabăra Liniere, se află pe drumul dintre Dunkirk şi Calais şi găzduieşte circa 800 de migranţi, dintre care mulţi au fugit din calea violenţelor şi a situaţiei dificile din Africa de Nord şi Orientul Mijlociu.

sursa: agerpres.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×