Fotbal international

Doi campioni mondiali îşi schimbă lookul. Preţul plătit pentru succesul din Rusia

21.07.2018 | 21:19
Doi campioni mondiali isi schimba lookul Pretul platit pentru succesul din Rusia

Doi campioni mondiali îşi schimbă lookul. Acesta va fi preţul plătit pentru succesul din Rusia. Franţa a câştigat cel de-al titlu mondial din istorie, după ce a învins cu 4-2 pe Croaţia în finala de pe stadionul Lujniki din Moscova. A fost un triumf puţin scontat chiar şi în vestiarul echipei pregătite de Didier Deschamps, dar care a venit fix după 20 de ani de la prima izbândă, 3-0 cu Brazilia, în finala de pe Stade de France.

Pentru că nici ei nu prea credeau că vor ajunge până în vârful piramidei, francezii s-au încumetat să facă tot felul de prinsori înaintea turneului final, majoritatea convinşi fiind că nu vor ajunge niciodată în situaţia de o onora aceste angajamente. Dar totul a mers înspre un final cu happy-end pentru The Bleus, iar acum a venit timpul ca jucătorii care au avut proasta inspiraţie de a pune rămăşag să treacă la fapte.

Doi campioni mondiali îşi schimbă lookul. Matuidi, pe bicicletă Paris – Torino

Astfel mijlocaşul Blaise Matuidi va trebui să parcurgă pe bicicletă distanţa dintre Paris şi Torino, acolo unde e legitimat la Juventus şi a anunţat că va face acest lucru imediat după întoarcerea din vacanţă, urmând a se deplasa în Italia cu acest mijloc de locomoţie pe două roţi. Însă mult mai interesantă se anunţă a fi situaţia lui Hugo Lloris, îngerul păzitor al buturilor franceze, cu excepţia acelei gafe fără urmări din finala cu Croaţia, la scorul de 4-1 şi a lui Olivier Giroud, atacantul care a ieşit campion mondial fără a fi marcat un gol şi, mai ales, fără a fi tras un singur şut pe poarta adversă, deşi a fost mereu titular.

Doi campioni mondiali își schimbă lookul. Giroud şi Lloris au o podoabă  capilară foate bogată, dar au promis să respecte rămăşagul
Doi campioni mondiali își schimbă lookul. Giroud şi Lloris au o podoabă capilară foate bogată

Cei doi au pierdut pariu şi vor trebui să se radă pe cap. Lloris a anunţat că se va ţine de cuvânt. Giroud, la rugămintea soţiei, a cerut o amânare până pe 22 iulie, când va avea loc botezul copilului său. După care, i-a asigurat atacantul lui Chelsea pe fani, va merge şi va onora înţelegerea, care, însă, nu priveşte şi barba, astfel încât Olivier va avea un look destul de fioros, mai degrabă apropiat luptătorilor din K1.

Tags: