Life

Doi concurenți de la Mireasa au dat vestea cea mare. S-au logodit: “El este sufletul meu pereche”

Doi concurenți de la Mireasa, au dat vestea cea mare. Este vorba despre Andrada și Victor, care s-au logodit. Cei doi au avut parte de o revedere emoționantă.
25.11.2021 | 08:23
Doi concurenti de la Mireasa au dat vestea cea mare Sau logodit El este sufletul meu pereche
ADVERTISEMENT

Andrada și Victor de la Mireasa au dat vestea cea mare, iar cei doi concurenți sunt fericiți unul alături de celălalt. Aceștia s-au logodit, după ce tânăra i-a spus „da” iubitului ei.

Revederea dintre ei a fost una extrem de emoționantă. Victor a plecat din casă, iar apoi a revăzut-o pe partenera lui într-un cadru special.

ADVERTISEMENT

Andrada și Victor de la Mireasa au dat vestea cea mare

După ce a fost eliminat, Victor a avut ocazia să-și revadă iubita în timpul unei ieșiri pe care tânăra a câștigat-o în emisiune. 

Victor a fost fericit să-și revadă partenera și nu a stat prea mult pe gânduri atunci când a cerut-o în căsătorie. Andrada i-a spus imediat „da”, în lacrimi.

ADVERTISEMENT

După ce s-au logodit, cei doi au avut parte de o mare surpriză și au petrecut noaptea la un hotel. Și dimineața a fost la fel de romantică pentru Andrada și Victor.

„Noaptea care tocmai s-a încheiat a fost minunată. Probabil a fost una dintre cele mai frumoase nopți din viața mea. Sunt foarte fericit”, a declarat Victor de la Mireasa la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Convinsă că Victor e sufletul ei pereche, Andrada trăiește nișe momente minunate. Concurenta este fericită alături de proaspătul ei logodnic

„Nu pot explica prin cuvinte cum a fost noaptea asta pentru noi. Ideea e că am trecut de la agonie la extaz. A fost cea mai superbă noapte pe care am avut-o.

ADVERTISEMENT

Rezultatul a fost exact cum mă așteptam. Victor este exact pe placul sufletului meu. El este sufletul meu pereche”, a spus concurenta.

Când se va încheia sezonul 4 Mireasa

Simona Gherghe a anunțat când se va termina cel de-al patrulea sezon al reality show-ului matrimonial de la Antena 1.

Concurenții au fost surprinși de anunț, dar și telespectatorii, care sperau ca acest sezon să fie mai lung. Sezonul precedent s-a terminat la începutul lunii august, însă a fost prelungit și a durat aproape un an.

Sezonul 4 se va termina în mai puțin de o lună. Prezentatoarea TV a anunțat și data finalei, 19 decembrie 2021.

„Dragii mei, în acest moment sunt în măsură să vă anunț că finala sezonului al patrulea al emisiunii Mireasa va fi pe 19! 19 decembrie”, le-a spus Simona Gherghe concurenților, în ediția din 15 noiuembrie.

ADVERTISEMENT
Tags: