ADVERTISEMENT
Life

Doi concurenți de la Mireasa au petrecut o noapte nebună la hotel! Imagini fierbinți cu Blaze și Izabela

Autor: Dan Suta | 08.05.2021 | 15:25
Doi concurenți de la Mireasa au petrecut o noapte nebună la hotel! Imagini fierbinți cu Blaze și Izabela
Blaze și Izabela de la Mireasa au petrecut o noapte la hotel. Foto: captură Antena 1

Doi concurenți de la Mireasa au petrecut o noapte fierbinte la hotel! Este vorba despre Blaze și Izabela, cei care par dispuși să ia în serios relația pe care au început-o în reality-show-ul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit permisiunea producătorilor să petreacă o zi împreună. Au ieșit la restaurant, iar seara au petrecut-o la hotel, acolo unde și-au testat cu adevărat atracția unuia față de celălalt.

Izabela a mărturisit la testimoniale că cina pe care a avut-o cu Blaze i s-a părut ciudată, însă într-un sens drăguț. Concurenta a spus că nu a mai ieșit cu cineva la o cină romantică de ceva timp, iar senzația pe care a avut-o a fost interesantă pentru că s-a dezobișnuit cu astfel de lucruri.

Blaze și Izabela de la Mireasa, o noapte romantică la hotel

„Timpul în casă trece altfel față de realitate”, a spus Izabela, gândindu-se cum va arăta viața ei alături de Blaze după ce vor pleca din emisiunea Mireasa de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Cei doi și-au făcut deja planuri de viitor și știu cum va arăta viața lor împreună, mai ales că acum au avut ocazia să petreacă 24 de ore doar ei ca să își dea seama dacă se potrivesc sau nu.

Bărbatul a vrut s-o răsfețe pe Izabela așa cum face orice Don Juan adevărat, iar în dormitorul matrimonial de la hotel a presărat multe petale de trandafiri, dovedind că este un romantic incurabil.

Cei doi par făcuți unul pentru celălalt

Tânăra a fost extrem de impresionată când a văzut ce i-a pregătit iubitul ei, iar la un moment dat pasiunea celor doi nu a mai putut fi stăvilită, concurentul cerându-le cameramanilor să plece pentru că au treabă.

ADVERTISEMENT

„Cred că a venit momentul să plecați”, le-a spus Blaze cameramanilor show-ului Mireasa în timp ce o îmbrățișa pe iubita lui.

A doua zi de dimineață, cei doi au luat micul dejun împreună și au părut destul de satisfăcuți de noaptea pe care au petrecut-o împreună. Blaze și Izabela se pare că au trecut testul dormitorului, însă rămâne de văzut dacă se vor înțelege la fel de bine pe viitor și dacă vor avea parte de nunta mult visată.

ADVERTISEMENT

Să fie cei doi concurenții care vor câștiga acest sezon al show-ului Mireasa?

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!