ADVERTISEMENT
News

Doi copii, de 3 și 4 ani, precum și o femeie, au murit într-un incendiu izbucnit la un apartament din Dolj

Autor: Adrian Baciu | 23.09.2020 | 11:56
Doi copii, de 3 și 4 ani, precum și o femeie, au murit într-un incendiu izbucnit la un apartament din Dolj
Doi copii, de 3 și 4 ani, precum și o femeie, au murit într-un incendiu izbucnit la un apartament din Dolj. Sursa foto: hepta.ro

Tragedie fără margini în județul Dolj. O femeie și doi copii, de trei și respectiv patru ani, au murit marți noapte, în urma unui incendiu de proporții.

ADVERTISEMENT

Focul a izbucnit într-un bloc din municipiul Băilești, la un apartament situat la etajul al doilea al clădirii.

În același eveniment dramatic, mai mulți locatari au reușit să fugă din calea focului, iar o parte dintre ei au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieși din zona afectată.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Dolj: doi copii, de 3 și 4 ani, precum și o femeie, au murit într-un incendiu

Un apartament din orașul Băilești, județul Dolj, a luat foc în noaptea de marți spre miercuri. Din păcate, doi copii, în vârstă de 3 şi 4 ani, au murit. În deflagrație și-a pierdut viața și o femeie de 52 de ani, anunță Olt Alert.

Din informațiile celor de la ISU Dolj, incendiul a fost anunțat la ora 03.44. Ajunși la zona de locuințe, pompierii au observat că incendiul se manifesta generalizat la un apartament situat la etajul al doilea al unui bloc cu patru etaje.

ADVERTISEMENT

Într-o primă fază, 6 locatari au apucat să iasă singuri din imobil, echipajele de intervenție evacuând alte 10 persoane (7 adulți și 3 copii).

Dintre acestea, trei persoane, un adult și 2 copii, au fost găsite în apartamentul luase foc, în stare de inconștiență, din cauza intoxicației cu fum. Li s-au făcut manevre de resuscitare, dar nu au supraviețuit.

ADVERTISEMENT

Care a fost cauza incendiului

”Incendiul a fost lichidat de către pompieri în limitele găsite la ajungerea la locul intervenției, astfel încât nu au fost afectate și alte apartamente din imobil”, anunță ISU Dolj.

În ceea ce privește cauza probabilă a incendiului, stabilită în urma observațiilor făcute la fața locului, aceasta ar fi utilizarea instalației electrice aferentă clădirii de locuit în mod necorespunzător (conductori electrici improvizați).

ADVERTISEMENT

După câteva ore de la sosirea la fața locului, pompierii au reușit să stingă focul și astfel nu au fost afectate și alte apartamente din imobil.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!