Doi deţinuţi de la Centrul de detenţie Buziaş, Timiş, au evadat de la punctul de muncă. Cum arată fugarii

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 10:14
Doi deţinuţi de la Centrul de detenţie Buziaş, Timiş, au evadat de la punctul de muncă. Cum arată fugarii

Doi deţinuţi din Centrul de detenţie Buziaş au evadat miercuri după amiază de la punctul de lucru, informează un comunicat al Penitenciarului Timişoara.

Potrivit sursei citate, unul dintre cei doi a fost condamnat la 1 an şi opt luni pentru furt, iar celălalt — 7 ani, pentru omor.

”Miercuri, în jurul orei 17,00, s-a constatat că deţinuţii Gavril Bogdan şi Iulko Zoltan au părăsit punctul de lucru din cadrul secţiei exterioare Buziaş, unde prestau activităţi lucrative fără supraveghere. În vederea capturării deţinuţilor, au fost dispuse măsuri specifice în astfel de situaţii, respectiv blocarea căilor de acces pe posibile direcţii de deplasare, alarmarea personalului unităţii, trimiterea de urgenţă a mai multor echipe de căutare formate din angajaţi ai Penitenciarului Timişoara, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie Timiş, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Timiş şi Poliţia de Frontieră” se precizează în comunicat.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Manchester City – Huddersfield 5-1! Hattrick realizat de Aguero

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×