Fotbal intern

Doi dinamoviști, declarați liberi de contract. Impresarul a clarificat situația lui Diego Fabbrini

28.01.2021 | 12:16
Doi dinamovisti declarati liberi de contract Impresarul a clarificat situatia lui Diego Fabbrini
ADVERTISEMENT

Dinamo s-a impus cu 2-1 împotriva lui Gaz Metan, în etapa 19 a Ligii 1, însă pentru alb-roșii continuă să apară problemele. Andrei Sin și Andreas Mihaiu au fost declarați liberi de contract.

UPDATE, 28 ianuarie, ora 12:20 / Impresarul Florin Manea a anunțat că Diego Fabbrini rămâne la Dinamo și că figurează pe lista fotbaliștilor ce așteaptă soluționarea litigiilor doar dintr-o neînțelegere.

ADVERTISEMENT

„Nu, este vorba despre o neînţelegere, Diego nu s-a răzgândit. Nu au apucat sa retragă memoriul la timp. Fabbrini s-a înţeles cu DDB, totul este în regulă, continuă la Dinamo”, a spus Florin Manea la Digisport.


Știre inițială, 28 ianuarie, ora 08:49

Comisia Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul LPF, întrunită în data de 27 ianuarie, a anunțat deciziile în cazul celor doi fotbaliști. Clubul are posibilitatea de a face recurs.

ADVERTISEMENT

Tot în cadrul aceleiași ședințe, s-a stabilit când vor fi acordate decizii și în cazurile lui Diego Fabbrini, Ionuț Șerban și Florin Bejan. În schimb, Dinamo a scăpat momentan de grija restanțelor fostului său fundaș central, Mihai Popescu.

Doi dinamoviști, declarați liberi de cotract. Au cerut și salariile pe patru luni

Elevii lui Jerry Gane au avut meci în Liga 1 și au reușit să câștige cu 2-1 în fața lui Gaz Metan Mediaș, după două înfrângeri consecutive în ultimele etape. Doar că alb-roșiii poartă meciuri și pe la comisii, chiar împotriva propriului club.

ADVERTISEMENT

Andrei Sin și Andreas Mihaiu pot fi considerați deja foștii jucători ai lui Dinamo, după ce Comisia Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL) a decis să îi declare pe ambii liberi de contract începând cu data de 27 ianuarie.

Mai mult decât atât, cei doi vor trebui să își primească și salariile pentru perioada septembrie – decembrie 2020, din partea lui Dinamo, iar clubul va avea de achitat și taxele de procedură. Dinamo poate face recurs.

ADVERTISEMENT

„SIN ANDREI DUMITRU vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs.

MIHAIU MIRCEA ANDREAS vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Admite cererea modificată a jucătorului reclamant. Constată încetarea raporturilor contractuale cu justă cauză în temeiul art. 18.10. lit. a) teza a III-a, începând cu data de 27.01.2021. Obligă clubul la plata drepturilor financiare restante pentru perioada septembrie-decembrie 2020 precum și a taxei de procedură. Cu recurs”, se arată în anunțul publicat pe site-ul LPF.

Ce se întâmplă cu Diego Fabbrini. Dinamo ar putea pierde imediat încă trei fotbaliști

Sin și Mihaiu nu sunt singurii care și-au depus memorii, iar fanii din programul DDB au de tras dacă vor să îl ajute pe Jerry Gane să își păstreze cât mai mulți fotbaliști, în tentativa de a evita un dezastru sportiv în acest sezon.

Termenul pentru luarea unei decizii în cazurile lui Diego Fabbrini, Florin Bejan și Ionuț Șerban a fost stabilit de CNSL pentru data de 3 februarie. Cei trei au solicitat anularea contractelor și plata restanțelor salariale.

Deși Diego Fabbrini anunțase că s-a înțeles cu fanii-acționari din DDB și că va rămâne la club, italianul figurează pe lista jucătorilor în cazul cărora se va oferi o decizie, semn că nu și-a retras plângerea.

„FABBRINI DIEGO vs. CS DINAMO 1948 SA – Încetare raporturi contractuale și pretenții financiare – Acordă termen la data de 03.02.2021.

BEJAN FLORIN vs. CS DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 03.02.2021.

ȘERBAN IONUȚ DANIEL vs. CS DINAMO 1948 SA – Pretenții financiare – Acordă termen la data de 03.02.2021”, mai scrie în anunțul CNSL.

În schimb, Dinamo a scăpat de grija lui Mihai Popescu, cel puțin pentru moment. Fostul fundaș central, plecat din „Groapă” în vara anului trecut, făcuse și el apel pentru a-și primi unele restanțe salariale, însă cererea a fost considerată neîntemeiată. Acesta anunțase, între timp, că și-a primit toate restanțele salariale.

ADVERTISEMENT
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel...
Imagini stupefiante cu iubita lui Ronaldo la saună! Cum a apărut Georgina: „Cel mai ciudat lucru pe care l-am văzut”
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero...
Unde în lume mai sunt paradisuri fiscale: lista scurtă a țărilor cu zero taxe pe afaceri
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România....
Boala a pus stăpânire pe creierul gimnastei care a făcut istorie pentru România. Tragediile tăcute ale marilor sportivi
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe...
Boala care a umplut spitalele de câteva zile. Cele mai multe cazuri, pe litoral sau în zonele de munte
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi...
Cât a putut să cheltuie, într-o singură zi, la plajă celebrul Pescobar: Îmi cer eu scuze de la nota asta mare, atât s-a putut
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
Cine va fi VIITORUL PREȘEDINTE al SUA! CUTREMUR la nivel MONDIAL
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
De ce a murit, de fapt, Andrei Versace. Ipoteza principală a anchetatorilor
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Filmul care s-a dovedit un eșec colosal. Investițiile au fost colosale
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru...
Anamaria Prodan șterge iar pe jos cu Reghe. ''Un flaușat care vorbește mândru cum agață, căsătorit fiind, «moartele de foame» prin Dubai''
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom...
„Avem acum un război în Europa pe care nu credeam că îl vom mai vedea vreodată!” Europa trece la recrutare pe fondul creşterii amenințării unui război mai amplu cu Rusia
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase:...
Charlotte, fiica adoptivă a lui Ilie Nastase, acuzații dure la adresa Ioanei Nastase: „M-a blocat în telefonul lui tata! Fratele meu a dispărut de 5 luni!” Care este replica Ioanei, soția tenismanului?!