Life

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei, împăcare secretă? Dovada că au reluat legătura

18.02.2021 | 12:20
Doi fosti concurenti de la Puterea dragostei impacare secreta Dovada ca au reluat legatura
ADVERTISEMENT

Doi foști concurenți de la Puterea dragostei ar fi revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt după o despărțire care i-a șocat pe fanii emisiunii de la Kanal D.

Este vorba despre Andreea Pirui și Marius zis ”Norocel”, cei care au pus capăt relației lor după o perioadă lungă petrecută împreună, fiind nevoiți să stea izolați în urma infectării cu noul coronavirus anul trecut.

ADVERTISEMENT

În luna decembrie a anului trecut, suspiciunea că foștii concurenți s-ar fi împăcat a apărut în urma unui live în care Andreea era alături de un băiat pe care nu a vrut să îl arate la cameră, alături de prietena ei, Manuela, cea care ar fi dat-o de gol, de fapt.

Andreea Pirui de la Puterea dragostei, mesaj adresat lui Marius

Din decembrie și până acum Marius și Andreea nu au mai fost văzuți împreună, însă mulți cred că s-ar fi împăcat în secret, dar nimeni nu înțelege de ce nu vor să recunoască public acest lucru.

ADVERTISEMENT

Oricare ar fi adevărul din spatele acestei relații, cert este că Andreea și Marius încă țin unul la celălalt, iar cea mai mare dovadă a dat-o Pirui cu ocazia zilei de naștere a fostului (actualului?!) ei iubit.

Blondina a postat pe Instastory un mesaj de „La mulți ani” pentru Marius, însoțit și de un pupic.

ADVERTISEMENT

„La mulți ani sănătoși și fericiți! Să ai parte de tot ce e mai frumos în lume! Te pup!”, este mesajul scris de Andreea Pirui, cel care pentru fanii celor doi ar fi mai mult decât elocvent cu privire la posibila lor împăcare.

puterea dragostei
Andreea Pirui nu l-a uitat pe Marius de la Puterea dragostei și i-a transmis un mesaj de ziua lui

Prieteni sau ceva mai mult?

Cei doi concurenți din sezonul al doilea al emisiunii Puterea dragostei s-au despărțit la scurt timp după ce s-a încheiat carantina și au scăpat de coronavirus, timpul petrecut împreună fiind testul suprem al relației lor. Cei doi au declarat ulterior că nu sunt făcuți unul pentru celălalt.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, cert este că nu își poartă ranchiună și pare că sunt în continuare prieteni, având în vedere mesajul dedicat lui Marius cu ocazia zilei sale de naștere.

 

ADVERTISEMENT