Life

Doi foşti concurenţi de la Puterea Dragostei se vor bate în următoarea gală RXF. Alex Zănoagă şi Alexandru Bobicioiu luptă în cuşcă

Doi foști concurenți de la Puterea Dragostei se vor bate în următoarea gală RXF. Este vorba despre Alex Zănoagă şi Alexandru Bobicioiu, care vor lupta în cușca MMA.
11.06.2022 | 00:00
Doi fosti concurenti de la Puterea Dragostei se vor bate in urmatoarea gala RXF Alex Zanoaga si Alexandru Bobicioiu lupta in cusca
Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu se vor lupta în următoarea gală RXF. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alex Zănoagă şi Alexandru Bobicioiu, ambii foști concurenți la Puterea Dragostei, se vor bate în următoarea gală RXF. Fostul partener al Siminei Loica l-a provocat în direct pe “adversar” la luptă.

Alex Zănoagă şi Alexandru Bobicioiu, foști concurenți de la Puterea Dragostei, se vor bate în următoarea gală RXF

Alexandru Bobcioiu a acceptat provocarea pe care fostul său prieten a lansat-o în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Meciul dintre cei doi va avea loc pe 27 septembrie.

ADVERTISEMENT

“Zănoagă Alex trece la atac! Un meci așteptat de toată lumea Orgoliul de bărbat își spune cuvântul.

Tatăl copilului Siminei l-a provocat în direct, la o luptă în cușca RXF, pe fostul său prieten, Alexandru Bobicioiu.”, este anunțul postat pe pagina RXF.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de RXF MMA (@rxfmma)

Motivul pentru care Alex Zănoagă l-a provocat pe Bobicioiu la lupta în cușca MMA

Alex Zănoagă i-a lansat provocarea lui Alexandru Bobicioiu după ce s-a scris că Simina l-ar fi înșelat cu el. Invitat în platoul emisiunii lui Teo Trandafir, fostul concurent de la Puterea Dragostei a vorbit despre relația dintre el și Simina, cea care i-a dăruit un copil.

Simina Loica a spus că nu i-a fost infidelă lui Alex Zănoagă. Cei doi au decis să treacă peste neînțelegeri și să rămână în relații bune, de dragul fiului lor.

ADVERTISEMENT

Tânărul s-a declarat deranjat de zvonurile potrivit cărora Bobicioiu ar fi împreună cu Simina, indiferent dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu.

“El este cu ochii după orice femeie, nu contează cum e ea. (…) Pe mine m-a deranjat foarte mult chestia asta. Chiar dacă au fost sau nu împreună, pe mine m-a deranjat că au ajuns la urechile mele. 

ADVERTISEMENT

Vreau să-l provoc pe Bobicioiu, dacă e bărbat, să se bată cu mine într-o gală MMA, să se bată cu mine în cușcă. (…) E orgoliul meu, că el mi-a fost prieten, a fost în casă ”, a transmis Alex Zănoagă la Teo Show, de la Kanal D, în urmă cu câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT