Sport

Doi fotbaliști de la Dinamo, „distruși” înainte de returul cu U Cluj: „Nu l-aș chema nici pe sintetic” / „Cred că îl enervează banii”

Dacian Varga (37 de ani) a fost junior la Dinamo și a vorbit despre situația prin care trece clubul. Fostul campion al României i-a făcut praf pe atacanții Christian Irobiso și Vlad Morar.
25.05.2022 | 13:59
Doi fotbalisti de la Dinamo distrusi inainte de returul cu U Cluj Nu las chema nici pe sintetic  Cred ca il enerveaza banii
Meciul de fotbal dintre FC Universitatea Cluj si Dinamo Bucuresti, contand pentru Baraj Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Cluj Arena din Cluj Napoca, sambata 21 mai 2022. © FOTO:Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește pentru meciul sezonului, returul cu Universitatea Cluj din barajul de menținere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1. În prima manșă, roș-albii au pierdut cu 0-2, iar atacanții Christian Irobiso și Vlad Morar au fost găsiți drept vinovații de serviciu.

Dacian Varga dă de pământ cu atacanții lui Dinamo

Dacian Varga este unul dintre oamenii care au pus tunurile pe cei doi atacanți dinamoviști. Fostul mijlocaș și-a făcut junioratul în Ștefan cel Mare și a jucat în Liga 4 pentru echipa lui Nicolae Badea, iar în Casa Pariurilor Liga 1 a cucerit titlul cu Unirea Urziceni și Supercupa României cu ASA Tg. Mureș.

ADVERTISEMENT

„Din punctul meu de vedere, sunt mulți jucători care nu au ce să caute la Dinamo, cu tot respectul pentru ei. La ultimul meci, am rămas șocat. Nu ai cum să te prezinți în halul ăsta.

Am văzut jucători care mergeau pe teren. Îl dau exemplu pe Vlad Morar. A intrat 30 de minute și nu cred că a alergat 3 kilometri. E strigător la cer să joci un baraj și să mergi pe teren! 

ADVERTISEMENT

Cred că a fost supărat că n-a jucat de la început, dar cred că supărarea asta trebuia să și-o arate pe teren. Nu trebuia să meargă pe teren. N-am văzut dăruire, nu am văzut o disperare de a câștiga. 

Pe Morar nu-l cunosc, dar l-am văzut la mai multe meciuri. Mi se pare că ori e milionar, că are bani foarte mulți și îl enervează banii. Altfel nu-mi explic cum se poate plimba pe teren.

ADVERTISEMENT

Mă așteptam mai mult de la Torje, de la Matei sau Filip. Mă așteptam să-l trezească să-i spună ‘Băi băiatule, nu ai cum să mergi pe teren! Ne jucăm soarta’. Să intri așa pe teren, să nu te intereseze… E strigător la cer ca un jucător de la Dinamo să aibă o astfel de atitudine când joacă un meci capital”, a declarat Dacian Varga, potrivit gsp.ro.

„Nu văd cum pot întoarce soarta barajului”

Dacian Varga nu crede că Dinamo poate rămâne în primul eșalon, deși se anunță un stadion plin la returul de la finalul săptămânii. FANATIK a anunțat în exclusivitate câte bilete s-au vândut pentru returul cu U Cluj. De criticile lui Varga n-a scăpat nici Răzvan Patriche, cel care i-a fost coleg la Sportul Studențesc.

ADVERTISEMENT

„Foarte mulți dintre jucători au fost foarte, foarte slabi, din punctul meu de vedere. Nu văd cum ar putea să întoarcă soarta barajului. 

Mă aștept mai mult de la Irobiso. Săracul, cu tot respectul, eu nu l-aș chema nici pe sintetic când jucăm. Mi se pare foarte slab. Dacă te puneam pe tine atacant, mai țineai de minge, mai scoteai un fault. Mai rău nu aveai cum să fii. 

Iar apărarea, de la început, a fost sub orice critică. Nimeni nu a dat randament, deși fundașii au tot fost schimbați. Patriche nu mai e fotbalistul pe care-l cunosc eu. 

Cred că nu poate juca sub presiune, iar la Dinamo fiecare meci are încărcătură”, a adăugat Varga.

ADVERTISEMENT
Tags: