Fotbal intern

Doi fotbaliști din Dolj au fost tăiați cu secera! De unde a pornit scandalul

16.04.2019 | 12:00
Doi fotbalisti din Dolj au fost taiati cu secera De unde a pornit scandalul

Doi fotbaliști din Dolj au fost tăiați cu secera după un conflict avut în trafic cu un grup de rromi. Incidentul a avut loc pe raza satului Călina din localitatea Prundeni, în județul Vâlcea, iar jucătorii au ajuns la spital, după ce mai mai mulți polițiști au intervenit pentru restabili ordinea. Și unul dintre agresori a mers la spital, el acuzând faptul că a fost lovit cu pumnii de cei doi fotbaliști.

Doi fotbaliști au fost tăiați cu secera în Dolj

Conform publicației Gazeta Vâlceană, incidenteul în care cei doi fotbaliști din Dolj care au fost tăiați cu secera a început după ce aceștia au semnalizat că vor să facă stânga, dar apoi s-au răzgândit. Ei au vrut să schimbe din nou trasa, dar nu au fost lăsați de un autoturism cu număr de Vâlcea în care se aflau patru tineri romi și o femeie. De aici a început tot scandalul care s-a lăsat cu urmări tragice.

Deranjați de atitudinea celuilalt șofer, cei doi fotbaliști, unul de 28 și altul de 38 de ani, au plecat în urmărirea mașinii care i-a blocat drumul. Ei i-au prins în satul Călina, însă nu au știut că acolo locuiesc rromii. Jucătorii au fost prinși într-o ambuscadă, s-a lăsat cu o bătaie pe cinste, iar fotbaliștii au fost tăiați pe spate cu o seceră. Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul din Drăgășani și sunt în afara oricărui pericol.

Imagine de la locul incidentului unde au fost tăiați cei doi fotbaliști (sursă foto: gazetavalceana.ro)
Imagine de la locul incidentului unde au fost tăiați cei doi fotbaliști (sursă foto: gazetavalceana.ro)

Cinci persoane sunt cercetate în acest caz

Incidentele au fost oprite în momentul în care la fața locului și-au făcut apariția zece polițiști. Tot la spital a ajuns și unul dintre rromi, care a acuzat dureri după ce ar fi încasat mai mulți pumni. Polițiștii au deschis un dosar penal în acest caz, pentru săvârșirea infracțiunilor de loviri și alte violențe, dar și tulburarea liniștii și ordinii publice și sunt cercetate cinci persoane.