Doi giganţi din auto anunţă în România un nou val de angajări

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
28/07/2016, 08:14
Doi giganţi din auto anunţă în România un nou val de angajări

Germanii de la Leoni şi Dräxl­ma­ier continuă investiţiile în producţia de componente auto în România şi re­crutează noi angajaţi pentru a face faţă comenzilor uzinelor auto din Europa de Vest.

Producătorul de cabluri pentru in­dustria auto Leoni Wiring Systems Ro din Bistriţa recrutează în prezent 300 de muncitori necalificaţi, cu studii medii, pentru asamblarea şi mon­ta­rea pieselor.

Leoni a ajuns la apro­xi­mativ 17.000 de angajaţi în cele trei fa­brici de pe plan local şi continuă anga­jările, potrivit unor informaţii an­te­rioare furnizate de companie. Anga­jaţii Leoni din România repre­zintă 22% din forţa de muncă globală a grupului.

Sursa: Realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×