News

Doi iubiți au murit spulberați de o mașină în Suceava. Tinerii îndrăgostiți urmau să se căsătorească

Doi tineri iubiți au murit spulberați de o mașină în Suceava, în timp ce se întorceau acasă. Cei doi tineri erau aproape de căsătorie, dar acum familia se pregătește de funeralii.
07.06.2023 | 23:26
Doi iubiti au murit spulberati de o masina in Suceava Tinerii indragostiti urmau sa se casatoreasca
Doi iubiți au murit spulberați de o mașină în Suceava. Foto: Pro TV
ADVERTISEMENT

De la căsătorie la înmormântare a fost drumul scurt pentru doi tineri din Suceava, spulberați de o mașină în timp ce se întorceau acasă din Danemarca, unde au muncit pentru a pune bani deoparte pentru nunta anului în sat. La 25 și 24 de ani, cei doi tocmai au fost în concediu și se pare că bărbatul a adormit la volan.

Doi iubiți au murit spulberați de o mașină în Suceava

Conform Știrile PRO TV, mașina a ajuns pe contrasens și a lovit un alt autoturism, după care a intrat într-un camion. Cei doi iubiți au murit în chinuri groaznice, fiind striviți de fiarele contorsionate ale mașinii. La fața locului au ajuns două autospeciale cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost trimise la fața locului două echipaje SAJ Suceava. ”În autocamion se afla şoferul, care nu necesită îngrijiri medicale. Într-unul dintre autoturisme se aflau cele două persoane încarcerate, iar in cea de-a treia maşină implicată, se aflau alte două persoane, care nu necesita transport la spital. Bilanţul este două persoane decedate şi trei care nu necesită transport la spital. Cele două persoane decedate – o femeie şi un bărbat, cu vârste aproximative 24, respectiv, 25 de ani”, au transmis cei de la ISU Suceava.

Se pare că tânărul a condus peste 20 de ore, fiind vorba de o distanță de peste 2.000 de kilometri și mai avea doar 90 de kilometri până la destinație, la Botoșani, la familia iubitei sale. ”Eram pe banda mea şi am văzut cum, dintr-odată, a intrat pe banda mea, jumătate de metru. Cam 120-140, estimat aşa (n.r. – viteză). Probabil a adormit la volan. S-a agăţat de Audi şi după de mine, a venit în faţă”, s-a plâns șoferul camionului.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii spun că tânărul în vârstă de 25 de ani era din Boroaia, Suceava, iar fata era din Trușești, Botoșani. Tânărul trebuia să ajungă în țară pentru a-și face buletinul, iar cei doi iubiți urmau să se căsătorească. Din păcate, familia se va pregăti acum pentru înmormântare.

Un accident la fel de grav, care putea să fie tragic, s-a produs la Timișoara, după ce un șofer iresponsabil a trecut pe culoarea roșie a semaforului și a intrat în coliziune cu o altă mașină. Martorii au asistat șocați la modul în care individul a ignorat culoarea roșie și a riscat să omoare alți participanți la trafic.

ADVERTISEMENT

”Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 72 de ani a condus un autoturism pe strada Ștefan cel Mare, dinspre bulevardul Eroilor de la Tisa spre Piața Traian, iar la intersecția cu strada J.H. Pestalozzi a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului electric.

Acesta a intrat în coliziune cu un autoturism condus de o femeie în vârstă de 47 de ani, care circula regulamentar, spre bulevardul Vasile Pârvan”, transmitea IPJ Timiș. Polițiștii au mai transmis că în urma impactului au rezultat doar pagube materiale, iar ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ.

ADVERTISEMENT

România rămâne țara din Uniunea Europeană cu cele mai multe decese cauzate de accidentele rutiere. Astfel, 5 oameni mor la 24 de ore pe drumurile din țara noastră, fapt cauzat de drumurile proaste, de lipsa infrastructurii, dar și de lipsa de disciplină a șoferilor, care nu respectă nicio regulă de circulație și uneori se urcă băuți la volan.

ADVERTISEMENT