Fotbal international

Doi jucători ai naționalei Angliei au fost excluşi din lot! Cum au încălcat protocoalele pentru coronavirus. Video

07.09.2020 | 17:07
Doi jucatori ai nationalei Angliei au fost exclusi din lot Cum au incalcat protocoalele pentru coronavirus Video
ADVERTISEMENT

Tinerii jucători din naționala Angliei Mason Greenwood și Phil Foden au fost excluși din lot după ce a apărut o înregistrare video în care ei invită tinere în camerele lor, după partida din weekend în care naționala lor a câștigat contra Islandei, cu 1-0, la Reykljavik, în Liga Națiunilor.

Înreegistrarea video a fost publicată de DV din Islanda, după ce femeile au distribuit mai multe videoclipuri pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

La fel ca toți jucătorii convocați la naționala Angliei, Greenwood și Foden trebuie să respecte protocoale stricte din cauza pandemiei de coronavirus pentru a nu fi obligați să intre în carantină. Ei sunt doi dintre cei mai promițători tineri fotbaliști din lume.

Greenwood și Foden nu vor face deplasarea în Danemarca

Cei doi jucători au debutat în selecționata Angliei în acest joc. Ei nu trebuiau să se vadă cu nimeni în afara celor din lotul formației Angliei pe parcursul șederii în Islanda. Greenwood (18 ani) şi Foden (20 de ani) evoluează la Manchester United, respectiv Manchester City și sunt văzuți ca doi oameni de bază pentru selecționata Angliei în viitor.

ADVERTISEMENT

Totodată, cei doi tineri jucători nu vor putea merge în Danemarca împreună cu colegii lor, din cauza a ceea ce s-a întâmplat în Islanda.

Anglia va avea meci cu Danemarca în deplasare, iar antrenorul Gareth Southgate probabil va vorbi la conferința de presă dinaintea jocului despre ceea ce au făcut cei doi. Conform ziariștilor englezi, amândoi fotbaliștii nu au fost prezenți la antrenamentul de luni.

ADVERTISEMENT

Nu este primul incident din naționala engleză

Cel mai recent incident care are legătură cu selecționata Angliei este condamnarea cu suspendare primită de apărătorul Harry Maguire în Grecia, după ce a fost implicat într-o bătaie în timpul vacanței petrecute în insula Mykonos. Căpitanul lui Mancester United nu mai face parte din echipa Angliei.

Anglia a câștigat contra Islandei, următoarea oponentă a României în barajul pentru Campionatul European din 2020, cu 1-0, sâmbătă la Reykjavik printr-o reușită a lui Raheem Sterling (90+2 – penalty).

ADVERTISEMENT

Islanda putea să facă un egal cu Anglia, însă Birkir Bjarnason nu a reușit să transforme o lovitură de la 11 metri un minut mai târziu. Ambele echipe au terminat meciul în 10 oameni.

ADVERTISEMENT