Fotbal intern

Doi jucători ai Universității Craiova au COVID-19! Un titular ratează partida cu Sepsi. Exclusiv

08.01.2021 | 18:07
Doi jucatori ai Universitatii Craiova au COVID19 Un titular rateaza partida cu Sepsi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Doi jucători ai Universității Craiova au fost testați pozitivi cu COVID-19 și vor rata prima partidă oficială din 2021. FANATIK vă prezintă în exclusivitate numele celor doi, fiind vorba de Ovidiu Bic și Vasile Constantin.

Oltenii au jucat și două amicale pentru a fi la o capacitate maximă cu Sepsi. Corneliu Papură și-a văzut toți elevii la treabă, folosind o echipă cu jucători care au evoluat mai puțin și o echipă a „titularilor”. Din păcate pentru staff, un titular a devenit incert din cauza COVID-ului chiar la testarea de după joc.

ADVERTISEMENT

În așteptarea unor noi nume, fanii Craiovei își pun mari speranțe într-o revenire a lui Elvir Koljic. Atacantul bosniac se află în plin proces de recuperare și ar putea reveni pe gazon de luna viitoare.

Doi jucători ai Universității Craiova au COVID-19! Ovidiu Bic și Vasile Constantin au fost testați pozitiv și nu vor putea evolua cu Sepsi

Pe 12 ianuarie, Universitatea Craiova primește vizita formației Sepsi Sfântu Gheorghe, iar Corneliu Papură nu va putea conta pe Ovidiu Bic și Vasile Constantin, ambii având coronavirus.

ADVERTISEMENT

Bic era jucătorul care l-a scos din echipă pe Alexandru Mateiu, unul dintre veteranii echipei, fiind preferat la închidere, în timp ce Vasile Constantin era una dintre soluțiile pentru regula U21. Acesta a revenit pe teren în luna noiembrie, iar Papură are mare încredere în puștiul care a marcat deja două goluri în Liga 1.

Testul pozitiv la COVID-19 a fost și motivul pentru care Vasile Constantin nu a făcut deplasarea la Buftea pentru amicalele cu Chindia. Ovidiu Bic a jucat contra trupei lui Emil Săndoi, însă la testele de după partidă a fost găsit pozitiv și astfel că va trebui să stea izolat și va rata jocul cu Sepsi.

ADVERTISEMENT
  • 12 apariții în Liga 1 are Ovidiu Bic în acest sezon pentru U Craiova
  • 56 de minute a jucat Vasile Constantin în ultimul meci al anului, cu CFR Cluj

Alexandru Mateiu ar putea fi fotbalistul care va începe din primul minut cu covăsnănenii, îns ă problemele sale cu Papură nu s-au rezolvat, astfel că staff-ul tehnic ar putea apela la Vladimir Screciu, un fotbalist care poate acoperi și regula U21.

ADVERTISEMENT

Craiova nu a adus niciun jucător până în acest moment. Antoni Ivanov a fost împrumutat

Universitatea Craiova nu a bifat deocamdată la capitolul veniri, dar s-a despărțit de un jucător în această perioadă. Oltenii l-au împrumutat pe Antoni Ivanov la FC Voluntari.

Bulgarul a fost adus în urmă cu un an și jumătate de la Gaz Metan Mediaș, iar oficialii își puneau mari speranțe în acesta. În acest sezon, Ivanov nu a bifat niciun minut pentru Știința, asta și din cauza unei accidentări.

Două goluri, cinci pase decisive în 32 de meciuri a strâns mijlocașul în tricoul Craiovei. La Voluntari, Antoni Ivanov va fi coleg cu un alt fost jucător al Universității Craiova, Marius Briceag, cel care s-a despărțit de FCSB. 


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Sepsi: 2,10 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele! 

ADVERTISEMENT