Doi internaţionali riscă să ajungă la închisoare: “Erau drogaţi cu cocaină şi m-au violat! Am pierdut copilul din cauza lor”

Tibi Demeter   
in Fotbal international
30/03/2018, 14:17
Doi internaţionali riscă să ajungă la închisoare: “Erau drogaţi cu cocaină şi m-au violat! Am pierdut copilul din cauza lor”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Edwin Cardona şi Wilmar Barrios, ambii jucătorii celor de la Boca Juniors şi componenţi ai lotului naţional al Columbieii, sunt acuzaţi de abuz sexual, sechestrare şi vătămare corporală după ce ar fi participa la petrecere care s-a terminat cu scântei în Buenos Aires.

Cintia Jimenez, una dintre victimele abuzate de cei doi, a povestit pentru tabloidul Codigo de Barras întâmplarea: “Ne-au obligat să bem whisky şi ne-au luat telefoanele, pentru a nu-i putea fotografia sau înregistra. Erau drogaţi cu cocaină şi marijuana, ne ameninţau cu un cuţit”, a declarat tânăra din Argentina care a depus plângere.

“M-au violat, chiar dacă eram însărcinată şi am pierdut copilul”

Tânără care a întreţinut raporturi sexuale cu cei doi fotbalişti, în ciuda voinţei sale, este dispusă să îi trimită la închisoare pe cei doi: “Nu vreau bani, caut dreptate dreptate pentru acel copil, deşi acum mă tem că fanii Bocăi m-ar putea împuşcat pentru că i-am denunţat”, a completat tânăra.

31 de meciuri are Cardona pentru echipa naţională

8 partide a bifat Barrios în tricoul naţionalei

Închide ×