Doi jucători de la Club Brugge, eliminați imediat după ce au egalat-o pe Galatasaray. Gesturile stupide făcute de amândoi

Andrei Șchiopu   
în Champions League
26/11/2019, 22:08
Doi jucători de la Club Brugge, eliminați imediat după ce au egalat-o pe Galatasaray. Gesturile stupide făcute de amândoi
Jucătorul lui Club Brugge. Sursă foto: hepta.ro

Doi jucători de la Club Brugge au fost eliminați imediat după ce formația belgiană a egalat-o pe Galatasaray. Motivele au fost incredibile, mai întâi Diatta a luat al doilea cartonaș galben pentru că și-a dat jos tricoul după golul egalizator, iar Mata a primit al doilea cartonaș galben pentru că la bucuria de după gol a rupt un fanion de la bățul de corner.

Doi jucători de la Club Brugge au fost eliminați „dintr-o lovitură” de arbitru

Diatta, cel care a adus un punct din deplasarea cu Galatasaray și Mata au fost eliminați de arbitrul meciului în același moment, după ce ambii au primit al doilea cartonaș galben. Diatta a narcat un gol superb prin care echipa sa a plecat neînvinsă din Turcia, iar el nu a mai putut să-și ascundă bucuria și și-a dat jos tricoul, motiv pentru care a primit al doilea cartonaș galben.

De partea cealaltă, Mata a luat al doilea cartonbaș galben pentru că a rupt bățul de la corner în momentul în care s-a bucurat, iar campioana Belgiei a fost obligată să joace în 9 oameni pentru ultimele 3 minute. Din fericire pentru ei, elevii lui Fatih Terim nu au reușit să mai înscrie încă o dată și au rămas pe ultimul loc, la un punct distanță de belgieni.

  • 14.ooo.ooo de euro este cota de piață a lui Krepin Diatta, conform transfermarkt.com
Închide ×